Magda 34 26.01.2015 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Marta, przypomniało mi się, że lampa Tolomeo jest jako kinkiet na ramieniu http://panilampa.pl/413-artemide-tolomeo-mini-parete.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Przepraszam Cię Marta, że tutaj u Ciebie zapytam ale u ciebie wielkie zainteresowanie:) Dziewczyny będę miała w sypialni scianę z białej cegiełki na jej tle raczej białe łóżko(fajnie wyglądałoby drewniane tylko boję się połączenia z podłogą) czarne zwisajace lampy po obu stronach łóżka badz Marta podała tu śliczne lampy z(takie żarówy) chce taką drabinkę jak w załączniku a obok stolik nocny - myslałam o taborecie jaki byście wybrały? czarny drewniany? na pewno chciałabym jakis drewniany stołek niekoniecznie jako stolik nocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 a może macie jakieś pomysły na stoliki nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 26.01.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 olalee mnie zauroczyły te ze zdjęcia-są połączeniem niby szafka niby taboret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.01.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Olalee nie ma problemu, możesz u mnie pisać chyba będziemy miały podobną sypialnie, też mimo głosów krytycznych będą chyba białe cegły (bardzo bardzo podoba mi się sypialnia w apartamencie Magdy 34 ), łóżko drewniane lub szare, wiszące lampy, tylko u mnie prawdopodobnie będą pieńki:) co do Twojego pomysłu,to myślę,że będzieto dobrze wyglądało, taki klimat skandynawski:) ps. Zrób sobie w stopce odnośnik do swojej galerii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.01.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 a tyle u mnie... http://imageshack.com/a/img673/8144/KOqUsG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.01.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) olalee mnie zauroczyły te ze zdjęcia-są połączeniem niby szafka niby taboret [ATTACH=CONFIG]301099[/ATTACH] podkradnę Ci to zdjęcie, super te taborecikowate stoliki Marta, mieszkanie zapowiada się super Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.01.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]301027[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301028[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301029[/ATTACH] a może macie jakieś pomysły na stoliki nocne? podoba mi się ten ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.01.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Przepraszam Cię Marta, że tutaj u Ciebie zapytam ale u ciebie wielkie zainteresowanie:) Dziewczyny będę miała w sypialni scianę z białej cegiełki na jej tle raczej białe łóżko(fajnie wyglądałoby drewniane tylko boję się połączenia z podłogą) czarne zwisajace lampy po obu stronach łóżka badz Marta podała tu śliczne lampy z(takie żarówy) chce taką drabinkę jak w załączniku a obok stolik nocny - myslałam o taborecie jaki byście wybrały? czarny drewniany? na pewno chciałabym jakis drewniany stołek niekoniecznie jako stolik nocny[ATTACH=CONFIG]301022[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301023[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301024[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301025[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301026[/ATTACH] Mi się podoba ten okrągły, ewentualnie widziałabym też z jednej strony drabinkę, a z drugiej mały okrągły stoliczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Marta, który okrągły ten z drewnianym blatem czy cały czarny? wklejone zdjęcie też super pięknie u Ciebie ale bym chciała bym na tym etapie a u nas za 2 tyg dopiero wchodzą co to za białe lampy? chciałabym coś takiego czarnego przyszły Ci już może panele bo nie mogę znaleźć tego kolorku co masz w necie a tyle próbników już nabrałam ze sklepów i nadal nie wybrałam paneli:( kolor ściany w sypialni jakiś konkretny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.01.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 a co do stoliczków nocnych myślałam jeszcze ewentualnie o kawowych małych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.01.2015 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Okrągły z drewnianym blatem, ale jeszcze bardziej widziałabym jakiś stoliczek zamiast taboretu. Poszukam, to wkleję.Które białe lampy masz na myśli? Wiszące są z Ikei, a downlighty to Lucide. Panele powinny być w tym tygodniu, wstrzymaj się jeszcze chwilę z wyborem, bo te moje są naprawdę fajne, też się baaardzo dużo najeździłam i te mi się najbardziej podobały, mój mąż myślał,że to deska, naprawdę można się pomylić. A farba w sypialni to Fluger 5333:) Edit: Stoliki: http://opaandcompany.com/sklep/bloomingville/stolik-bambusowy/ http://www.sklep.meble.pl/p339349,machina-meble-szary-okragly-stolik-kawowy-lakier-matowy-45x45-cm-mm0845333.html http://www.sklep.meble.pl/p339338,machina-meble-grafitowy-mat-stolik-kawowy-okragly-40cm-mm0841833-mm0841833.html Przepraszam, że linki, a nie zdjęcia:) Edytowane 26 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.01.2015 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję za stoliczki naprawdę fajne:) i za nr farby jaki jest na żywo taki jak na zdjęciu? lampy potrzebuję i takie i takie:) wstrzymuje się z panelami, może Twoje dojadą nim będę zamawiała;) chodzi mi o taki kolorek co by ocieplił wnętrze i jednocześnie wyglądał naturalnie a tak zawsze coś mi nie pasuje a to fuga jakaś żółta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję za stoliczki naprawdę fajne:) i za nr farby jaki jest na żywo taki jak na zdjęciu? lampy potrzebuję i takie i takie:) wstrzymuje się z panelami, może Twoje dojadą nim będę zamawiała;) chodzi mi o taki kolorek co by ocieplił wnętrze i jednocześnie wyglądał naturalnie a tak zawsze coś mi nie pasuje a to fuga jakaś żółta itp. Co do farby, cały czas ciężko mi trafić na taką pogodę,żeby zrobić dobre zdjęcie w świetle dziennym, wydaje mi się szary - szary:) Co do paneli, to one są raczej jasne (ale jasny w miarę ciepły). Nie wiem czy nie będziesz wolała czegoś w kolorze typowego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 takie zdjęcie paneli udało mi się odkopać pod koniec tygodnia powinny już być, więc będą lepsze fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Proszę doradźcie, do tej łazienki (oczywiście podłoga zmieniona - Alchemia) jaki przycisk do wc i jaki wieszak na papier? http://imageshack.com/a/img661/3742/1JaUsV.jpg czy mogą być te? czy lepiej nie czarne? http://imageshack.com/a/img538/5701/ynnci1.jpg http://imageshack.com/a/img913/1362/wFWZVC.jpg a może ktoś wie, jakiej firmy jest ten dozownik na mydło? http://imageshack.com/a/img538/7189/mdGr0j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.01.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ja bym dała czarne Nie wiem, jakiej firmy jest ten dozownik, ale bardzo często jest w łazienkowych kampaniach Westwing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam:bye: Pięknie u Ciebie będzie Przycisk wc i uchwyt na papier znam , wg mnie pasują bardzo dobrze a dozownik to Södahl Mono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.01.2015 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam:bye: Pięknie u Ciebie będzie Przycisk wc i uchwyt na papier znam , wg mnie pasują bardzo dobrze a dozownik to Södahl Mono Tomkowa, znasz znasz:) a ja dzięki Tobie i Twojej łazience na wątku łazienkowym:) dzięki za namiar na dozownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts