Mmelisa 19.04.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ubostwiam takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 [ATTACH=CONFIG]313755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]313756[/ATTACH] Bajecznie Wiesz z czym mi się skojarzyło? Z Twoim Niebiańskim obrazem od Szocik Chyba go przechrzczę na Cypryjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 20.04.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Oj Ania ma rację cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No to wracam do domku,było super,ale teraz już przebieram nogami co tam się dzieje w mojej kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Welcome Home Toooo co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Welcome Home Toooo co sie dzieje? Jeszcze nie wiem,za kilka godzin zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 to ja padam juz na zawal Mam nadzieje, ze wypoczynek sie udal...zresetowalas sie troszke od tego tempa jakim jest wykonczeniowka. Ja to chyba za jakies 3 lata sie udam na jakis urlopik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Urlop był cudowny:) lubię wyjazdy poza sezonem,mniej ludzi,fajnie trafiliśmy z hotelem(nawet taki dość designerski był), dużo pojeździliśmy, pojedliśmy pyszności:) bardzo nie chcieliśmy wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.04.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 plażowiczka wróciła :) będzie focikowo-widoczkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.04.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To czekamy na kuchnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Martusia wróciła huraaaa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 to ja padam juz na zawal Mam nadzieje, ze wypoczynek sie udal...zresetowalas sie troszke od tego tempa jakim jest wykonczeniowka. Ja to chyba za jakies 3 lata sie udam na jakis urlopik.. ja też już przestałam jeździć tylko oszczędzamy i oszczędzamy na domek Martuś, gdzie kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Stolarz mnie poinformowal,że kuchnia "w realizacji" ... nie zabrzmiało to zbyt dobrze:/ a my dalej w drodze,bo musieliśmy jeszcze coś załatwić w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Stolarz mnie poinformowal,że kuchnia "w realizacji" ... nie zabrzmiało to zbyt dobrze:/ a my dalej w drodze,bo musieliśmy jeszcze coś załatwić w Katowicach. to maja kilka godzin forów Mogą nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ja też już przestałam jeździć tylko oszczędzamy i oszczędzamy na domek sek w tym, ze ja z moim jeszcze nie bylam na wczasach ciagle odkladanie na dom... NO to nie wczasy, bo tutaj to zycie i praca, wiec to sie nie liczy w sumie...na wczasy to ja do PL jezdze..na "budowe" ..jeszcze bez nocek, ale to sie poprawi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Stolarz mnie poinformowal,że kuchnia "w realizacji" ... nie zabrzmiało to zbyt dobrze:/ a my dalej w drodze,bo musieliśmy jeszcze coś załatwić w Katowicach. moja rada: sprawdzaj fronty szafek pod katem swiatla (rysy, pekniecia) szuflady otwieraj i zamykaj..nasluchuj czy nic nie puka, nie obciera.. zerknij czy okap dobrze zamontowany (u mnie jeden bok uchwytu/blaszki, ladny a drugi odstaje) przyjzyj sie cokolowi-jakie ma wykonczenie na laczeniu... moze sie okazac ze wsadzili ci ten paskudny plastik ktory peka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.04.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mel znam to z autopsji. Wczasy na budowie eh... eh...Ale w tamtym roku sie zbuntowalam i bylismy 3 razy na PRAWDZIWYCH wakacjach szkoda tylko ze krotko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Owieczka..u mnie to juz 8 lat stuknie w tym roku... owszem, budowa trwa krocej, ale wtedy to malenstwo bylo, a dla mnie wyjazd z maluchem to nie odpoczynek, a "bez" sie nie dalo bo na piersi pozniej drugie... i tak ten czas leci.. maz obiecuje, ze na pewno kiedys gdzies pojedziemy.. moze zaczniemy od Polski jak to mowia: cudze chwalicie, swego nie znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać To my tak samo jak Ivy,staramy się gdzieś wyrwać,trochę zmienić otoczenie, aby mieć później co wspominać. A póki jesteśmy tylko we dwójkę to możemy poza sezonem najbardzoej lubię takie wyjazdy jak ten,czyli organizowane samodzielnie a nie przez biuro podróży:) już myślę o kolejnym wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts