Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja padam juz na zawal :lol2:

Mam nadzieje, ze wypoczynek sie udal...zresetowalas sie troszke od tego tempa jakim jest wykonczeniowka.

Ja to chyba za jakies 3 lata sie udam na jakis urlopik.. :bash:

ja też już przestałam jeździć :( tylko oszczędzamy i oszczędzamy na domek

Martuś, gdzie kuchnia? :popcorn:

ja też już przestałam jeździć :( tylko oszczędzamy i oszczędzamy na domek

sek w tym, ze ja z moim jeszcze nie bylam na wczasach ;)

ciagle odkladanie na dom...

NO to nie wczasy, bo tutaj to zycie i praca, wiec to sie nie liczy :p

w sumie...na wczasy to ja do PL jezdze..na "budowe" ..jeszcze bez nocek, ale to sie poprawi:lol2:

Stolarz mnie poinformowal,że kuchnia "w realizacji" ... nie zabrzmiało to zbyt dobrze:/ a my dalej w drodze,bo musieliśmy jeszcze coś załatwić w Katowicach.

moja rada: sprawdzaj fronty szafek pod katem swiatla (rysy, pekniecia)

szuflady otwieraj i zamykaj..nasluchuj czy nic nie puka, nie obciera.. zerknij czy okap dobrze zamontowany (u mnie jeden bok uchwytu/blaszki, ladny a drugi odstaje)

przyjzyj sie cokolowi-jakie ma wykonczenie na laczeniu... moze sie okazac ze wsadzili ci ten paskudny plastik ktory peka..

Owieczka..u mnie to juz 8 lat stuknie w tym roku...

owszem, budowa trwa krocej, ale wtedy to malenstwo bylo, a dla mnie wyjazd z maluchem to nie odpoczynek, a "bez" sie nie dalo bo na piersi :)

pozniej drugie... i tak ten czas leci.. :rolleyes:

maz obiecuje, ze na pewno kiedys gdzies pojedziemy.. moze zaczniemy od Polski :rolleyes: :lol2:

jak to mowia: cudze chwalicie, swego nie znacie :D

Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ;) ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu :-) Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne :-( wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać :-)

Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ;) ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu :-) Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne :-( wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać :-)

To my tak samo jak Ivy,staramy się gdzieś wyrwać,trochę zmienić otoczenie, aby mieć później co wspominać. A póki jesteśmy tylko we dwójkę to możemy poza sezonem :) najbardzoej lubię takie wyjazdy jak ten,czyli organizowane samodzielnie a nie przez biuro podróży:) już myślę o kolejnym wyjeździe :rolleyes: