Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ;) ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu :-) Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne :-( wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać :-)

Ivy powiem jedno: AMEN

Myślałam,że ich tam ubiję! Twierdzili,że mieli opóźnienie z materiałami,ale dziwne,że mojej siostrze w zeszły czwartek mówili,że zwożą materiały...a myślę,że w ogóle nie byli w mieszkaniu,po tym co tam zastałam jestem pewna,że przyjechalo dziś max. 2 godziny przed nami.

Myślałam,że ich tam ubiję! Twierdzili,że mieli opóźnienie z materiałami,ale dziwne,że mojej siostrze w zeszły czwartek mówili,że zwożą materiały...a myślę,że w ogóle nie byli w mieszkaniu,po tym co tam zastałam jestem pewna,że przyjechalo dziś max. 2 godziny przed nami.

:hug:

ojej :(

niezle potrafia krecic..a opoznienie z materialem to tez niezly pic na wode :sick:

taki jak u mnie mowili, ze nie maja sprzetu by wyciac wieksza dziure na gniazdko..spakowani juz byli do domu to i z auta wyjmowac sie nie chcialo..

do takich osob to trzeba z podejsciem stanowczym i surowym..

Mam nadzieje, ze nie beda sie teraz spieszyc podczas skrecania czy tez ustawiania ich, co by nie odwalic "lipy"

ojej :(

niezle potrafia krecic..a opoznienie z materialem to tez niezly pic na wode :sick:

taki jak u mnie mowili, ze nie maja sprzetu by wyciac wieksza dziure na gniazdko..spakowani juz byli do domu to i z auta wyjmowac sie nie chcialo..

do takich osob to trzeba z podejsciem stanowczym i surowym..

Mam nadzieje, ze nie beda sie teraz spieszyc podczas skrecania czy tez ustawiania ich, co by nie odwalic "lipy"

Już ja ich teraz przypilnuję i odpowiednio rozliczę :mad::mad:

Już ja ich teraz przypilnuję i odpowiednio rozliczę :mad::mad:

pilnuj ;) ja takiego wkur....mialam jak wróciła z Chorwacji/Wenecji a tu tynkarze nawet nie zaczęli roboty a mieli podczas naszego urlopu robić :bash: szczęśliwie uwineli sie w odpowiednim czasie mimo opóźnienia i robota perfekcyjnie ale ....

pilnuj ;) ja takiego wkur....mialam jak wróciła z Chorwacji/Wenecji a tu tynkarze nawet nie zaczęli roboty a mieli podczas naszego urlopu robić :bash: szczęśliwie uwineli sie w odpowiednim czasie mimo opóźnienia i robota perfekcyjnie ale ....

No to mnie doskonale rozumiesz... a ci moi, to brzydko mówiąc przegieli na całego! My prawie do północy dzień przed wyjazdem wszystko przygotowywaliśmy, wnosiliśmy sprzęty itd.,żeby wszystko na nich czekało, bo następnego dnia mieli zacząć. Pisali smsy,że są w trakcie realizacji... tylko chyba to była realizacja u kogoś innego :mad:

no nic szkoda nerwów, dziś jeszcze wolne, więc musimy jak najwięcej w starym mieszkaniu porobić, bo czeka nas jeszcze malowanie, a jutro już powrót do pracy.

No to mnie doskonale rozumiesz... a ci moi, to brzydko mówiąc przegieli na całego! My prawie do północy dzień przed wyjazdem wszystko przygotowywaliśmy, wnosiliśmy sprzęty itd.,

Bardzo dobrze ...do ostatniego dnia robiliśmy w pośpiechu ogrzewanie ścienne żeby mieli co tynkować, elektryk pracował nocami żeby zdażyć bo oni mieli być juz, już :bash: Jedyne co to mnie nie oszukiwali ze robią, tylko co 2 dni dostałam smska ze już zaraz zaczną :-)