olalee 22.04.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 my staramy się co roku gdzieś jechać choć na kilka dni ale w tym roku pewnie kiepsko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Tak jak byłam zadowolona i wypoczęta,tak po wejściu do mieszkania szlag mnie trafił!! Nawet nie zaczęli montażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Tak jak byłam zadowolona i wypoczęta,tak po wejściu do mieszkania szlag mnie trafił!! Nawet nie zaczęli montażu! cooooooo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.04.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja nie mam maluchów wiec nie wiem czy to utrudnia czy nie sprawe ale my mimo budowy/wykończania staramy sie jednak ruszac gdzieś, oczywiści enie jest to niewiadomoco i 5 ***** ale chociaż chwila oddechu Mimo ze wiem ze w zamian mogła bym miec coś fajnego , czego mi brakuje w domu i było by na stale a nie ulotne jak tydzień czy dwa wczasów , to jednak wolę miec co wspominac, korzystać z życia chociaż tak odrobinę...bo nie wiadomo co bedzie jutro, co mi z pieknego full opcja domu jak może nie będe już mogła nigdy skorzystać z tych przyjemności zobaczenia świata , świat i życie jest kruche nieprzewidywalne wiem ze najlepiej by było mieć kasę i na jedno i na drugie...ale jak nie ma to czasem trzeba wybrać Ivy powiem jedno: AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No brak słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.04.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Marta, a czy on sie jakos wytlumaczyl z tego?!!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Myślałam,że ich tam ubiję! Twierdzili,że mieli opóźnienie z materiałami,ale dziwne,że mojej siostrze w zeszły czwartek mówili,że zwożą materiały...a myślę,że w ogóle nie byli w mieszkaniu,po tym co tam zastałam jestem pewna,że przyjechalo dziś max. 2 godziny przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Stolarz mnie poinformowal,że kuchnia "w realizacji" ... nie zabrzmiało to zbyt dobrze:/ a my dalej w drodze,bo musieliśmy jeszcze coś załatwić w Katowicach. i nie wpadłaś na kawę!! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.04.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Myślałam,że ich tam ubiję! Twierdzili,że mieli opóźnienie z materiałami,ale dziwne,że mojej siostrze w zeszły czwartek mówili,że zwożą materiały...a myślę,że w ogóle nie byli w mieszkaniu,po tym co tam zastałam jestem pewna,że przyjechalo dziś max. 2 godziny przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 22.04.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Marta szok ale teraz za to może wezmą się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 i nie wpadłaś na kawę!! ?? Kochana powinnam była,to po takim miłym spotkaniu może lepiej zniosłabym szok jakiego doznałam po zobaczeniu mojej "pięknej" kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Marta szok ale teraz za to może wezmą się do pracy Mam nadzieję! Kurcze a takie miałam dobre o nich zdanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ojej niezle potrafia krecic..a opoznienie z materialem to tez niezly pic na wode taki jak u mnie mowili, ze nie maja sprzetu by wyciac wieksza dziure na gniazdko..spakowani juz byli do domu to i z auta wyjmowac sie nie chcialo.. do takich osob to trzeba z podejsciem stanowczym i surowym.. Mam nadzieje, ze nie beda sie teraz spieszyc podczas skrecania czy tez ustawiania ich, co by nie odwalic "lipy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ojej niezle potrafia krecic..a opoznienie z materialem to tez niezly pic na wode taki jak u mnie mowili, ze nie maja sprzetu by wyciac wieksza dziure na gniazdko..spakowani juz byli do domu to i z auta wyjmowac sie nie chcialo.. do takich osob to trzeba z podejsciem stanowczym i surowym.. Mam nadzieje, ze nie beda sie teraz spieszyc podczas skrecania czy tez ustawiania ich, co by nie odwalic "lipy" Już ja ich teraz przypilnuję i odpowiednio rozliczę :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Już ja ich teraz przypilnuję i odpowiednio rozliczę :mad: pilnuj ja takiego wkur....mialam jak wróciła z Chorwacji/Wenecji a tu tynkarze nawet nie zaczęli roboty a mieli podczas naszego urlopu robić szczęśliwie uwineli sie w odpowiednim czasie mimo opóźnienia i robota perfekcyjnie ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 pilnuj ja takiego wkur....mialam jak wróciła z Chorwacji/Wenecji a tu tynkarze nawet nie zaczęli roboty a mieli podczas naszego urlopu robić szczęśliwie uwineli sie w odpowiednim czasie mimo opóźnienia i robota perfekcyjnie ale .... No to mnie doskonale rozumiesz... a ci moi, to brzydko mówiąc przegieli na całego! My prawie do północy dzień przed wyjazdem wszystko przygotowywaliśmy, wnosiliśmy sprzęty itd.,żeby wszystko na nich czekało, bo następnego dnia mieli zacząć. Pisali smsy,że są w trakcie realizacji... tylko chyba to była realizacja u kogoś innego no nic szkoda nerwów, dziś jeszcze wolne, więc musimy jak najwięcej w starym mieszkaniu porobić, bo czeka nas jeszcze malowanie, a jutro już powrót do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dziewczyny, jeszcze przy okazji zapytam, czy polecicie jakiś środek do impregnacji fug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No to mnie doskonale rozumiesz... a ci moi, to brzydko mówiąc przegieli na całego! My prawie do północy dzień przed wyjazdem wszystko przygotowywaliśmy, wnosiliśmy sprzęty itd., Bardzo dobrze ...do ostatniego dnia robiliśmy w pośpiechu ogrzewanie ścienne żeby mieli co tynkować, elektryk pracował nocami żeby zdażyć bo oni mieli być juz, już Jedyne co to mnie nie oszukiwali ze robią, tylko co 2 dni dostałam smska ze już zaraz zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 22.04.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ojjjjj nieodpowiedzialność i niesłowność innych jest mocno deprymująca .. ale będzie dobrze, na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Marta a to Ci sami co robili łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts