Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzamy nasze mieszkanie z widokiem na park:)

Recommended Posts

Cześć Dziewczynki, ja już w pracy, staram się ogarnąć górę papierów i maili, które na mnie czekały:)

Wczoraj jeszcze raz byliśmy w mieszkaniu, bo przewoziliśmy kolejne rzeczy i moich fachowców już oczywiście nie było, a w kuchni stało kilka samotnych szafek, pooklejanych folią:)

ojjjjj :(

nieodpowiedzialność i niesłowność innych jest mocno deprymująca .. ale będzie dobrze, na pewno!

musi być:)! :hug:

Marta a to Ci sami co robili łazienkę?

ci sami, byłam z nich bardzo zadowolona, robili też meble łazienkowe u mojej siostry. Mam nadzieję,że się poprawią i przyspieszą trochę ... :sick:

Ja tymczasem muszę zająć się starym mieszkaniem, dziś po południu kupimy farby, lampę do pokoju, muszę jeszcze kilka usterek ponaprawiać i przygotować wszystko dla lokatorów przez weekend. :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Podróżniczko :D Z przykrością dowiaduję się o kolejnych nerwach :o Co mogę powiedzieć: zacisnąć usta i pięści, ale nie bić :lol2: Teraz to tylko pilnować, żeby nerwów nie było po robocie, bo w trakcie to różnie bywa. Ale jesteś na miejscu, robią na miejscu, więc nie będą mieli "zmiłuj" :D Jak by co, to jest nas tu spora grupa, więc powiedz panom, że masz silne plecy i mają się słuchać :lol2: Będzie dobrze!

Cześć Podróżniczko :D Z przykrością dowiaduję się o kolejnych nerwach :o Co mogę powiedzieć: zacisnąć usta i pięści, ale nie bić :lol2: Teraz to tylko pilnować, żeby nerwów nie było po robocie, bo w trakcie to różnie bywa. Ale jesteś na miejscu, robią na miejscu, więc nie będą mieli "zmiłuj" :D Jak by co, to jest nas tu spora grupa, więc powiedz panom, że masz silne plecy i mają się słuchać :lol2: Będzie dobrze!

Tomkowa :hug:

Ajj Dziewczyny jesteście wspaniałe wszystkie razem i każda z osobna:) już mi nerwy opadły, właśnie przed chwilą przyjechaliśmy tu i już trochę zrobili:)

bardzo ładnie:) ciekam z niecierpliwością na więcej:)

a zabudowa też niedługo będzie?:)

Ola, do połowy przyszłego tygodnia mają skończyć:)

już myślałam,że się obrazili i nie zrobią sypialni i górnej łazienki, ale dziś jednak przemówili do mnie :D

Ale na co się mieli obrazić, przecież to oni Cię okłamali!!

oburzyli się,że śmiałam im zwrócić uwagę:)

śmiać mi się chciało dziś, jak dzieci w przedszkolu:)

no, ale cóż... w sumie dobrze robią i nie zdzierają jeszcze tak bardzo, więc muszę ścierpieć:D