martaMarcia 23.04.2015 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cześć Dziewczynki, ja już w pracy, staram się ogarnąć górę papierów i maili, które na mnie czekały:) Wczoraj jeszcze raz byliśmy w mieszkaniu, bo przewoziliśmy kolejne rzeczy i moich fachowców już oczywiście nie było, a w kuchni stało kilka samotnych szafek, pooklejanych folią ojjjjj nieodpowiedzialność i niesłowność innych jest mocno deprymująca .. ale będzie dobrze, na pewno! musi być! Marta a to Ci sami co robili łazienkę? ci sami, byłam z nich bardzo zadowolona, robili też meble łazienkowe u mojej siostry. Mam nadzieję,że się poprawią i przyspieszą trochę ... Ja tymczasem muszę zająć się starym mieszkaniem, dziś po południu kupimy farby, lampę do pokoju, muszę jeszcze kilka usterek ponaprawiać i przygotować wszystko dla lokatorów przez weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.04.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 to pracowity weekend Cię czeka fajnie, że szybko udało się mieszkanie wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 23.04.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Martuś, brak słów, nawet wspólna kawka nie złagodziłaby tych nerwów. Skoro sprawdzona ekipa to na pewno teraz będą chcieli wszystko nadgonić. Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 a moze i z cena zjada w ramach przeprosin...ja bym naciskala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.04.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 a moze i z cena zjada w ramach przeprosin...ja bym naciskala A co Ty,oni jeszcze mają focha,że im zwróciliśmy uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.04.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cześć Podróżniczko Z przykrością dowiaduję się o kolejnych nerwach Co mogę powiedzieć: zacisnąć usta i pięści, ale nie bić Teraz to tylko pilnować, żeby nerwów nie było po robocie, bo w trakcie to różnie bywa. Ale jesteś na miejscu, robią na miejscu, więc nie będą mieli "zmiłuj" Jak by co, to jest nas tu spora grupa, więc powiedz panom, że masz silne plecy i mają się słuchać Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.04.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Cześć Podróżniczko Z przykrością dowiaduję się o kolejnych nerwach Co mogę powiedzieć: zacisnąć usta i pięści, ale nie bić Teraz to tylko pilnować, żeby nerwów nie było po robocie, bo w trakcie to różnie bywa. Ale jesteś na miejscu, robią na miejscu, więc nie będą mieli "zmiłuj" Jak by co, to jest nas tu spora grupa, więc powiedz panom, że masz silne plecy i mają się słuchać Będzie dobrze! Tomkowa Ajj Dziewczyny jesteście wspaniałe wszystkie razem i każda z osobna:) już mi nerwy opadły, właśnie przed chwilą przyjechaliśmy tu i już trochę zrobili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.04.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A skoncza juz dzisiaj?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A skoncza juz dzisiaj?:D Co Ty, nie ma szans:) na razie szafki dolne jeszcze nie wszystkie poustawiane, dwa słupki stoją i korpus trzeciego (piekarnikzamontowany), a reszta w rosypce:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.04.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zajawka mi sie podoba:yes: to czekam jeszcze na efekt koncowy. P.S. Najwazniejsze ze sie zreflektowali i praca wre:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.04.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zajawka mi sie podoba:yes: to czekam jeszcze na efekt koncowy. P.S. Najwazniejsze ze sie zreflektowali i praca wre:yes: oooo tak zajawka wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.04.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 bardzo ładnie:) ciekam z niecierpliwością na więcej:) a zabudowa też niedługo będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Juz mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 24.04.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Co Ty, nie ma szans:) na razie szafki dolne jeszcze nie wszystkie poustawiane, dwa słupki stoją i korpus trzeciego (piekarnikzamontowany), a reszta w rosypce:). [ATTACH=CONFIG]314403[/ATTACH] tylko tyle ale jak dzielnie i dumnie stoja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.04.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 dobrze się zaczyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 panowie się uwijają fornir już zamontowali, brakuje jeszcze górnych szafek, cokołów, jednej szuflady i frontu na zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 bardzo ładnie:) ciekam z niecierpliwością na więcej:) a zabudowa też niedługo będzie? Ola, do połowy przyszłego tygodnia mają skończyć już myślałam,że się obrazili i nie zrobią sypialni i górnej łazienki, ale dziś jednak przemówili do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.04.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ale na co się mieli obrazić, przecież to oni Cię okłamali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.04.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Martuś jak dziś? dużo zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.04.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ale na co się mieli obrazić, przecież to oni Cię okłamali!! oburzyli się,że śmiałam im zwrócić uwagę śmiać mi się chciało dziś, jak dzieci w przedszkolu:) no, ale cóż... w sumie dobrze robią i nie zdzierają jeszcze tak bardzo, więc muszę ścierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts