olalee 24.04.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Martuś z ciekawości jeśli możesz napisz mi cenę na priv Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Martuś z ciekawości jeśli możesz napisz mi cenę na priv Twojej kuchni PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.04.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy. Masz jakieś wizki? Bo jak były to ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy. Masz jakieś wizki? Bo jak były to ja nie widziałam Cześć Wanilianko:) na 38 stronie są wizki kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.04.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 oburzyli się,że śmiałam im zwrócić uwagę śmiać mi się chciało dziś, jak dzieci w przedszkolu:) no, ale cóż... w sumie dobrze robią i nie zdzierają jeszcze tak bardzo, więc muszę ścierpieć Marta to sie w głowie nie mieści, żebyśmy my klienci musieli tak się zachowywać, bo wykonawca się obraża, to jest jakiś kosmos!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Marta to sie w głowie nie mieści, żebyśmy my klienci musieli tak się zachowywać, bo wykonawca się obraża, to jest jakiś kosmos!!!!! To jest tylko kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 To jest tylko kwestia przyzwyczajenia Haha dokładnie:) ja dochodzę do wniosku,że największy problem jest ze stolarzami,bo mają full klientów i się trzeba wręcz prosić. Moi w marcu mieli terminarz do końca czerwca zapełniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.04.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Haha dokładnie:) ja dochodzę do wniosku,że największy problem jest ze stolarzami,bo mają full klientów i się trzeba wręcz prosić. Moi w marcu mieli terminarz do końca czerwca zapełniony. nie straszcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 nie straszcie mnie this is true, just true.... live story... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.04.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 chyba sie nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.04.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest nienormalne . Wiekszosc fachowcow zachowuje sie jakby Ci laske robili a przeciez nie robia tego za free. Ja chcialam zrobic w wakacje ogrodzenie ale nie moge doczekac sie ostatecznych wycen wiec jesli tak zaczyna sie wspolpraca ( mielismy dogadac szczegoly ) to nie wrozy zbyt dobrze. Widocznie w dupkach sie poprzewracalo a ja nie mam zamiaru nikogo prosic jesli nie zalezy mu na zarobieniu kilkunastu tys zl . Wkurzylam sie wiec na maksa i olalam budowe wykupujac wakacje Nie bede po raz kolejny "marnowac" urlopu na nieslownych budowlancow Martunia dopiero dzis zajrzalam bo mialam klopoty z kompem. Trzymam kciuki aby wyglad kuchni zrekompensowal poslizg montazowy Dziekuje rowniez za przesylke bo bratowa doniosla ze doszla Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.04.2015 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Haha dokładnie:) ja dochodzę do wniosku,że największy problem jest ze stolarzami,bo mają full klientów i się trzeba wręcz prosić. Moi w marcu mieli terminarz do końca czerwca zapełniony. Ja potrzebuję drzwi na koniec czerwca i okazało się że to ostatni dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chyba mogę oficjalnie powiedzieć, że już mieszkam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.04.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 super! a kuchnia jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.04.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chyba mogę oficjalnie powiedzieć, że już mieszkam:) :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 super! a kuchnia jak? W realizacji:P musieliśmy się jednak ze starego lokum wyprowadzić, bo jutro malowanie tam się zaczyna. Jestem w Obi i właśnie zauważyłam takie uchwyty z kwiatami,może by Ci się spodobały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chyba mogę oficjalnie powiedzieć, że już mieszkam:) Gratulacje :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje :wave::wave: Mi,masz FB? A jak masz,to dasz;P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chyba mogę oficjalnie powiedzieć, że już mieszkam:) Mi,masz FB? A jak masz,to dasz;P? Mam Poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts