martaMarcia 26.04.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mam Poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chyba mogę oficjalnie powiedzieć, że już mieszkam:) http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.04.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Marta super, ze mieszkacie:D gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.04.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 WSPANIAŁE WIADOMOŚCI :) dziś będzie niezapomniana noc niech się Wam cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie mieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.04.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Z tego co mi wiadomo, to noc juz byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 26.04.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gratki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Z tego co mi wiadomo, to noc juz byla To prawda:P A dziś rano kawka na balkonie:) Kupiłam dziś świerk biały na balkon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 WSPANIAŁE WIADOMOŚCI :) dziś będzie niezapomniana noc niech się Wam cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie mieszka:) Gratulacje Gratki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na ścianie zawisła lampa Jielde,stwierdzam,że powinnam była zamówić większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 26.04.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To już?! Super! Samych szczęśliwych chwil pod nowym dachem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na ścianie zawisła lampa Jielde,stwierdzam,że powinnam była zamówić większą Kurcze, a którą brałaś? Moje wydawały mi sie ogromne, nawet za duże, a wydaje mi się, że mamy te same Pokaż fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To prawda:P A dziś rano kawka na balkonie:) Kupiłam dziś świerk biały na balkon:) Tak, kawka na balkonie to coś nie mogę się doczekać tego etapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To jest nienormalne . Wiekszosc fachowcow zachowuje sie jakby Ci laske robili a przeciez nie robia tego za free. Ja chcialam zrobic w wakacje ogrodzenie ale nie moge doczekac sie ostatecznych wycen wiec jesli tak zaczyna sie wspolpraca ( mielismy dogadac szczegoly ) to nie wrozy zbyt dobrze. Widocznie w dupkach sie poprzewracalo a ja nie mam zamiaru nikogo prosic jesli nie zalezy mu na zarobieniu kilkunastu tys zl . Wkurzylam sie wiec na maksa i olalam budowe wykupujac wakacje Nie bede po raz kolejny "marnowac" urlopu na nieslownych budowlancow Martunia dopiero dzis zajrzalam bo mialam klopoty z kompem. Trzymam kciuki aby wyglad kuchni zrekompensowal poslizg montazowy Dziekuje rowniez za przesylke bo bratowa doniosla ze doszla podpisuję się, poprzewracało się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Martuś, strasznie sie cieszę, gratuluję, przytulam i jeszcze raz się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Kurcze, a którą brałaś? Moje wydawały mi sie ogromne, nawet za duże, a wydaje mi się, że mamy te same Pokaż fotkę Mi, właśnie nie wiem, którą mam, muszę maila poszukać, a o to fotka:) mówisz masz:) w komplecie nie było tych większych śrub i nie udało nam się czarnych kupić, będę musiała przemalować, bo się odznaczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Martuś, strasznie sie cieszę, gratuluję, przytulam i jeszcze raz się cieszę Dziękuję jestem tak szczęśliwa,nawet ta rozbabrana kuchnia już mnie nie denerwuje:) przez weekend narobiliśmy się trochę, przykręciliśmy lampy brakujące (a będące "na stanie" czyli w pudłach), pomyłam okna, podłogi, schody:) w starym mieszkaniu wszystkie meble okleiliśmy i zabezpieczyliśmy przed malowaniem:) no i trochę napraw: cieknący kran, zamek wymieniliśmy i kilka innych pierdółek:) teraz już zasłużony odpoczynek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To już?! Super! Samych szczęśliwych chwil pod nowym dachem:) Dzięki Aga, jestem pozytywnie nakręcona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To prawda:P A dziś rano kawka na balkonie:) Kupiłam dziś świerk biały na balkon:) :hug: Tak, kawka na balkonie to coś nie mogę się doczekać tego etapu... no tez sie nie moge tego momentu doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts