Mmelisa 26.04.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 i ja... ja juz w tym roku planuje posiedziec z poranna kawa u siebie na tarasie..ale zeby zamieszkac, to daje sobie rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mi, właśnie nie wiem, którą mam, muszę maila poszukać, a o to fotka:) mówisz masz:) [ATTACH=CONFIG]314637[/ATTACH] w komplecie nie było tych większych śrub i nie udało nam się czarnych kupić, będę musiała przemalować, bo się odznaczają wygląda całkiem jak moje Piękna jest ta lampa, za każdym razem jak na nią patrzę, to mi się coraz bardziej podoba ja juz w tym roku planuje posiedziec z poranna kawa u siebie na tarasie..ale zeby zamieszkac, to daje sobie rok Trzymamy za słowo Jak nie to pojedziemy do NO i siłą koleżankę na włości ściągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.04.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ...w komplecie nie było tych większych śrub i nie udało nam się czarnych kupić, będę musiała przemalować, bo się odznaczają no to nieładnie lampa za tyle kasy i nawet śrub nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dziewczyny, u Was też szybko minie, zobaczycie:)) mam już kilka przemyśleń po pierwszych chwilach w domku:) 1) Łazienka górna super praktyczna, ta wanna mimo,że nie jest duża, to bardzo wygodna. Nawet bidet w wersji mini super, na razie służył zamiast wiadra przy myciu podłogi;P 2) W łazience dolnej przy kabinie walk in - CHLAPIE:) w sumie się tego spodziewaliśmy, nie jest jakoś tragicznie... teraz pytanie czy przecierać po każdym prysznicu i zaakceptować taki stan rzeczy czy kombinować z jakimiś drzwiczkami? 3) Po montażu schodów jest już w kilku miejscach porysowana podłoga, są to rysy minimalne, nie zepsuły mojego ogólnego zadowolenia i chyba spróbuję je sama lekko olejowoskiem naprawić 4) schody są wygodne, już sie do nich przyzwyczaiłam i brykam jak młoda kózka:) 5) Robiłam przymiarki do kuchni, tzn. planowałam co gdzie powkładam i wygląda na to,że miejsca będę miała kupę tak na marginesie to planuję rychło w czas, bo chyba w fazie projektu powinnam była o tym myśleć na szczęście wygląda na to,że będzie dobrze...tylko niech już ta kuchnia stanie:) Cóż mogę powiedzieć... jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 no to nieładnie lampa za tyle kasy i nawet śrub nie dali No właśnie nie wiem czy nie zapomnieli, bo 3 małe do lampy były, a 3 większych do tej okrągłej nasadki brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Trzymamy za słowo Jak nie to pojedziemy do NO i siłą koleżankę na włości ściągniemy w wakacje "mus" nocowania chociazby na jedna noc a ze juz sporo sprzecikow w domku mam, to nie widze problemu jak zorganizowac tylko jakis materacyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 26.04.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dziewczyny, u Was też szybko minie, zobaczycie:)) mam już kilka przemyśleń po pierwszych chwilach w domku:) Cóż mogę powiedzieć... jestem zadowolona:) :D:D:D super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Martusia... jak masz podlogowke wlaczona w lazience, to moim zdaniem wystarczy po kapieli zanim wyjdziesz, sciagaczka zgarnac wode i sobie reszta ladnie wyschnie... tak mam i robie i jest ok wstepny raport z zamieszkania jest super mega wypas siedza mi w glowie slowa pewnej piosenki : " a babcia mowi Zosi, ze bocian dzieci nosi...niech babcia mnie nie buja, bo bocian nie ma **ja..czuj czuj czuwaj czuj czuj czuwaj, bo bocian nie ma...." lalalallala :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dziewczyny, u Was też szybko minie, zobaczycie:)) mam już kilka przemyśleń po pierwszych chwilach w domku:) 1) Łazienka górna super praktyczna, ta wanna mimo,że nie jest duża, to bardzo wygodna. Nawet bidet w wersji mini super, na razie służył zamiast wiadra przy myciu podłogi;P 2) W łazience dolnej przy kabinie walk in - CHLAPIE:) w sumie się tego spodziewaliśmy, nie jest jakoś tragicznie... teraz pytanie czy przecierać po każdym prysznicu i zaakceptować taki stan rzeczy czy kombinować z jakimiś drzwiczkami? 3) Po montażu schodów jest już w kilku miejscach porysowana podłoga, są to rysy minimalne, nie zepsuły mojego ogólnego zadowolenia i chyba spróbuję je sama lekko olejowoskiem naprawić 4) schody są wygodne, już sie do nich przyzwyczaiłam i brykam jak młoda kózka:) 5) Robiłam przymiarki do kuchni, tzn. planowałam co gdzie powkładam i wygląda na to,że miejsca będę miała kupę tak na marginesie to planuję rychło w czas, bo chyba w fazie projektu powinnam była o tym myśleć na szczęście wygląda na to,że będzie dobrze...tylko niech już ta kuchnia stanie:) Cóż mogę powiedzieć... jestem zadowolona:) W żołnierskich, ale masa wskazówek, na co uwagę zwrócić... Z kabiną spróbuj jak Mel radzi, przyzwyczaicie się. Moi znajomi jakoś tak długo czaili się z montażem szyby do walk in'a, że tak się przyzwyczaili do niego bez szyby, ze już chyba nie zamontują... Chlapie się ale.... wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No to dodam jednego minusa do mieszkania - nie mam podlogówki w łazience buuu:( A Ty Meli uważaj na bociany,bo słyszałam, że nad NO aktualnie kążą jeszcze Ci któryś jakiś prezent do ogródka podrzuci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jak to podlogowki nie macie? buuuu to wysychanie bedzie trwac ciut dluzej Te te te... z tymi bockami ode mnie teraz to wiesz bylam w DE..powstalo tam dziecko.. w NO tez powstalo drugie.. brakuje jednego z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ja juz w tym roku planuje posiedziec z poranna kawa u siebie na tarasie..ale zeby zamieszkac, to daje sobie rok a ja dziś stwierdziłam że następnym razem pakuję fotele tarasowe do auta i już będziemy biwakować na działce, niestety nie na tarasie ale będzie fajnie i też do roku mi się marzy zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No to dodam jednego minusa do mieszkania - nie mam podlogówki w łazience buuu:( A Ty Meli uważaj na bociany,bo słyszałam, że nad NO aktualnie kążą jeszcze Ci któryś jakiś prezent do ogródka podrzuci;) No właśnie się zastanawiam, czy warto... Bo wingerman poleca mi matę grzewczą na podłogę w łazience - i chyba ma rację - szybciej będzie wysychało i uczucie ciepła na kafelkach to fajna rzecz Jak to podlogowki nie macie? buuuu to wysychanie bedzie trwac ciut dluzej Te te te... z tymi bockami ode mnie teraz to wiesz bylam w DE..powstalo tam dziecko.. w NO tez powstalo drugie.. brakuje jednego z PL No nie masz wyjścia w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 zauważyłam ze Mel każdemu te dzieci.... a o sobie zapomina Martuś, uwielbiam takie wskazówki z użytkowania nowego locum pochłaniam te wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.04.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 zauważyłam ze Mel każdemu te dzieci.... a o sobie zapomina Martuś, uwielbiam takie wskazówki z użytkowania nowego locum pochłaniam te wiadomości Prawda Co przeprowadzka to o bocianie A jakie ładne wierszyki zapodaje o tym czego to tam bocianowi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No właśnie się zastanawiam, czy warto... Bo wingerman poleca mi matę grzewczą na podłogę w łazience - i chyba ma rację - szybciej będzie wysychało i uczucie ciepła na kafelkach to fajna rzecz No nie masz wyjścia w takim razie No właśnie powinnam uderzyć głową w ścianę,bo mieliśmy mieć tą matę,ale w ferworze zakupów,załatwiania to umknęło. Trudno... nic mi dziś nie popsuje humoru:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.04.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Marta przylaczam sie do gratulacji i ciesze sie razem z Toba http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 a ja dziś stwierdziłam że następnym razem pakuję fotele tarasowe do auta i już będziemy biwakować na działce, niestety nie na tarasie ale będzie fajnie i też do roku mi się marzy zamieszkać ja juz w ubieglym roku opalalam sie na tarasiku..tym zadaszonym, co by jakis tam lecacy ptaszek na plecy niczego mi nie zrobil No właśnie się zastanawiam, czy warto... Bo wingerman poleca mi matę grzewczą na podłogę w łazience - i chyba ma rację - szybciej będzie wysychało i uczucie ciepła na kafelkach to fajna rzecz No nie masz wyjścia w takim razie z mata warto... wyjscia sa zawsze zauważyłam ze Mel każdemu te dzieci.... a o sobie zapomina ooo co to to nie moj mnie podpuszcza od jakiegos czasu tez Prawda Co przeprowadzka to o bocianie A jakie ładne wierszyki zapodaje o tym czego to tam bocianowi brakuje ma sie ten dar... ostatnio wchodze do sklepu z odzieza.. ide i bum! 3 baby z wozkami z maluszkami.. no nic, uciekam w druga strone zeby je jakos minac.. ide i bum! kolejne 2 wozki i ciezarna, mysle sobie kurna! albo one sie na mnie uwziely, albo to jakis znak za cholere nie moge go rozszyfrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Marta przylaczam sie do gratulacji i ciesze sie razem z Toba http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif Bardzo,bardzo dziękuję Oby tylko kuchnie szybko zrobili i zabudowę no i fajnie jakby kanapa już była:) teraz mamy tylko łóżko i krzesła balkonowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.04.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 cieszę się, że Wam się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts