Mmelisa 26.04.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Martusia, ja na efekt finalny kuchni to sie chyba nie doczekam... az mnie pytki bola od tego tupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Meli Ty poproś swojego małżonka on ci te znaki "przetłumaczy" :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 cieszę się, że Wam się dobrze mieszka Jeszcze pełna prowizorka,ale już jest dobrze:) Niebawem będę Was męczyć stołami i krzesłami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Meli Ty poproś swojego małżonka on ci te znaki "przetłumaczy" :p:p taaa i bedzie jak to moja mloda spiewa: pałą w łeb pałą w łeb, tak nasza policja zarabia na chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.04.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Potrzebuję szybkiej rady,bo jutro zamawiam blat? Ile u Was blat wystaje? 1 cm? A może jest zrównany z frontem? Wiem,że wystający bardziej praktyczny,ale z kolei zrównany bardziej nam się podoba. Proszę podzielcie się swoim doświadczeniem w użytkowaniu blatów miłego poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.04.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Marta , ja nie pomoge bo u mnie kuchni jeszcze nie ma, ale znalazlam na forum watek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67486-Czy-blat-kuchenny-musi-wystawac-poza-szafke- moze sie cos wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 w obecnej ikeowskiej przy zamknietych drzwiczkach wystaje go 2cm.. po otwarciu ich wiecej.. a w domku nie wiem ile, ale na fotce widac to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.04.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Marta zmierzę w domu bo nie wiem, ale jakoś chciałam mało ale pewnie jak zwykle ostatecznie wynikało to z jakiś wymiarów ale pewnie jakiś 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.04.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziekuję Wam,jak zawsze można na Was liczyć ,po południu poczytam wątek podrzucony przez Owieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Melduję,że montaż kuchni i zabudowy ma się skończyć w czwartek. Oby tak było,wczoraj byłam w Ikei kupiłam kosze na śmieci i różne przydasie do kuchni,bo weekend majowy przeznaczam na zapełnianie szafek Czekam na szafki wiszące,bo chyba dziś już je zamontują,po pracy pędzę zobaczyć jak ta czarna ramka się prezentuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.04.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Martuś, my też czekamy na Twoją kuchnię swoją drogą, to forum to jakiś cud, tyle rożnych szczegółów wymaga zbudowanie domu i tu się wszystkiego można dowiedzieć, bo jak chyba wszystkie się przekonałyśmy naszych fachowcom nie można ufać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Martuś, my też czekamy na Twoją kuchnię swoją drogą, to forum to jakiś cud, tyle rożnych szczegółów wymaga zbudowanie domu i tu się wszystkiego można dowiedzieć, bo jak chyba wszystkie się przekonałyśmy naszych fachowcom nie można ufać nie wiem nawet czy dziś stolarze robią czy nie (wczoraj ich nie było), ale siedzę w pracy i nie dzwonię, bo nie chcę się denerwować. Dziewczyny mam pytanie: jaki brać zlew jednokomorowy czy 1,5? będę miała wpuszczany ze staronu tak jak blat i zastanawiam się... cały czas myślałam o 1,5, ale czy faktycznie jest potrzebny? jakie macie doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.04.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Oj ja zdecydowanie jestem za 1 porzadna komora, ta mala jest nieparktyczna i rzadko sie jej uzywa (ale to tylko moje zdanie:D). Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 popieram zdanie Owieczki! jestem za 1 komora! mam obecnie 1,5 i ta mniejsza to jasny szlag by ja wzial..nie korzystam z niej a ciagle trzeba myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 No właśnie takie same myśli mnie naszły, że ta mała to taka mało praktyczna jest. W starym mam wielki zlew i ta mniejsza komora jest tak naprawdę wielka, więc się przydaje, ale teraz nie planuję takiego dużego zlewu. A jak jedną komorę to jaką za dużą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 28.04.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/99021367/ ja planuję taki. Ma 56 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Martus my mamy kupiony zlew BLANCO Komora podwieszana ZEROX 500-U BF stal szlachetna szczotkowana.. oczywiscie przez ten przeklety blat tymczasowy nie moze byc zamontowany... wiec mam z castoramy tymczasowke za 150zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 28.04.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Martusia po pierwsze gratuluje zamieszkania, jestem tu codziennie i podczytuje cichutko i jak wszyscy czekam na Twoją kuchnię Co do zlewu też jestem za jedną dużą komorą. Zamówiłam Blanco Subline 500-U z ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.04.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 oooo też mam taki kloc jak wanilka wkleiła nawet wygląda inedntycznie - nie wiedziałam ze w Ikea są takie, chyba jakaś nowość? popieram jedną wieeeeeeeeeeeeeeeelką komorę choć najpierw chciałam 1,5 osobiście teraz jakbym mogła to bym kupiła sobie jeszcze większy ale kurna co ja zrobię z tym? prawie nówka, nie kosztował mało, nie wywalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Karolina, pamietasz porownania naszych zlewow? To chyba u Ciebie bylo? Nooo ja tam swojego zamontowanego bez problemu sie pozbede Karolina, to Ty mi tez kazalas odsprzedac ten moj blanco..pamietasz?? pamietasz pamietasz? padlabym chyba na glowe gdybym to zrobila ja go zamierzam wykorzystac i tylko to, ze go mamy motywuje nas do wymiany blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts