wiwik 28.04.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 hmmm, my akurat mamy 1,5 i sobie chwalimy - wygodnie nam tam obciekać czy przelewać makaron po ugotowaniu, a dodatkowo wykorzystujemy przy myciu naczyń (tych podłych, co się nie da w zmywarce do przekładania tych już umytych. z drugiej strony, takiego wielkiego pojedynczego nigdy nie miałam, więc może faktycznie jest wygodny. ... oj czekam, czekam też na postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziewczynki dziękuję za głosy dot. zlewu, dziś nie udało się blatu zamówić,dopiero z pracy wyszłam i jadę zobaczyć co (i czy w ogóle) stolarze dziś zrobili ... jestem podekscytowana,wkrótce zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 bosko jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 bosko jest:) no to faktycznie relacja pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.04.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Marta jejku jak fajnie, że jesteś bardzo zadowolona:) zdecydowałaś się na zlew? też muszę podjąć tę decyzję Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ola chyba jedną jutro jak zobaczę wzory tych zlewów,to podejmę decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.04.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zdecydowanie jedna komora. Mam 1,5 i nie wykorzystuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.04.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 pięknie pięknie pięknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.04.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziewczyny a potrzebny jest ociekacz? mam w planie zlew 80 tzn szafkę tak ma stolarz zrobić i co teraz z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.04.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Cześć Martusia Zlew zdecydowanie jednokomorowy, ale taki troszkę większy, na szafkę 60cm. Pięknie się zapowiada ta kuchnia. :yes: Zresztą nie tylko kuchnia. Reszta też super wyszła. Właśnie skończyłam oglądać te Twoje świetne zdjęcia. Buziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Cześć Martusia Zlew zdecydowanie jednokomorowy, ale taki troszkę większy, na szafkę 60cm. Pięknie się zapowiada ta kuchnia. :yes: Zresztą nie tylko kuchnia. Reszta też super wyszła. Właśnie skończyłam oglądać te Twoje świetne zdjęcia. Buziak. Cześć Madziu,dawno Cię nie było. Dziekuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziewczyny a potrzebny jest ociekacz? mam w planie zlew 80 tzn szafkę tak ma stolarz zrobić i co teraz z tym fantem zrobić? Ola ja będę miała bez ociekacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 28.04.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 no to faktycznie relacja pierwsza klasa no to relacja musi być szafki górne zawieszone,brakuje tylko czarnego obramowania,zakładam,że będzie montowane jutro. Już mi się kuchnia podoba,a wierzę,że z obramówką,cokołami i blatem będzie jeszcze ładniej:) najbardziej obawiam się zabudowy w salonie i to na nią najbardziej czekam:) mam nadzieję,że nie przytłoczy i nie zagraci salonu. W czwartek wszystko powinno być gotowe,to tylko 2 dni,więc muszę się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.04.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Poskąpiłaś nam tych zdjęć ale zapowiada sie super, podoba mi sie baaardzo ten fornir na ścianie ja mam jedną komorę + mały ociekacz i chwalę sobie takie rozwiązanie, gdyż nie myję garnków, misek w zmywarce i tam sobie ociekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Poskąpiłaś nam tych zdjęć ale zapowiada sie super, podoba mi sie baaardzo ten fornir na ścianie ja mam jedną komorę + mały ociekacz i chwalę sobie takie rozwiązanie, gdyż nie myję garnków, misek w zmywarce i tam sobie ociekają Jus,wyślij na PW maila lub fb,to wyślę więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Martusia po pierwsze gratuluje zamieszkania, jestem tu codziennie i podczytuje cichutko i jak wszyscy czekam na Twoją kuchnię Co do zlewu też jestem za jedną dużą komorą. Zamówiłam Blanco Subline 500-U z ceramiki. Anetko,co słychać? Macie już kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.04.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 znowu masz zablokowaną skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 znowu masz zablokowaną skrzynkę... przepraszam,już naprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts