waniliana 29.04.2015 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 oooo też mam taki kloc jak wanilka wkleiła nawet wygląda inedntycznie - nie wiedziałam ze w Ikea są takie, chyba jakaś nowość? popieram jedną wieeeeeeeeeeeeeeeelką komorę choć najpierw chciałam 1,5 osobiście teraz jakbym mogła to bym kupiła sobie jeszcze większy ale kurna co ja zrobię z tym? prawie nówka, nie kosztował mało, nie wywalę To ja wezmę jak masz wyrzucać Ja na większy nie mam miejsca, jakbym miała to bym pewnie zaszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 29.04.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Anetko,co słychać? Macie już kuchnię? Jeszcze nie mamy, w umowie ustaliliśmy montaż na drugi tydzień czerwca więc jeszcze trochę musimy poczekać. Ale chyba juz się zaczęła robić bo w zeszlym tygodniu stolarz wydzwanial abysmy przyjechali i potwierdzili kolor forniru. Poza tym nic się u nas nie robi, po weekendzie wkraczają brukarze robić utwardzenie i może kostkę od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.04.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Martuś nie bój się tej zabudowy, będzie ładnie, ona ma dużo otwartych półek więc będzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.04.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 No właśnie takie same myśli mnie naszły, że ta mała to taka mało praktyczna jest. W starym mam wielki zlew i ta mniejsza komora jest tak naprawdę wielka, więc się przydaje, ale teraz nie planuję takiego dużego zlewu. A jak jedną komorę to jaką za dużą? jedna duża komora koniecznie , taka zeby blacha weszła np z piekarnika u mnie zlew ma za mala komore , ma ociekacz- fujj największy bład w kuchni u mnie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.04.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ja mam bez ociekacza - nielubię stojących naczyń na wierzchu... poza tym te ociekacze są tak mikroskopijne że i tak by mi się na tym nic nie zmieściło... narazie stoją jednak ale póki kuchnia nie ma wszystkich elementów to jakoś to znoszę - rozkładasz ścierki na blacie i naczynia sobie ociekają Marta wygląda bardzo zachęcająco ale mało mało! ja chcę na priv :) To ja wezmę jak masz wyrzucać Ja na większy nie mam miejsca, jakbym miała to bym pewnie zaszalała mój Ł nie zgadza się buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.04.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ja mam bez ociekacza - nielubię stojących naczyń na wierzchu... poza tym te ociekacze są tak mikroskopijne że i tak by mi się na tym nic nie zmieściło... narazie stoją jednak ale póki kuchnia nie ma wszystkich elementów to jakoś to znoszę - rozkładasz ścierki na blacie i naczynia sobie ociekają ja mam z ociekaczem i bez sensu, ustawiam tak jakie spierdolety a tak bym wytarła i schowala i nie było wystawki z tych jakis pojedyńczych rzeczy bo i tak wszystko wrzucam do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.04.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a jak mam półkę zaplanowana 80 pod zlewem to co teraz zrobić? taką wielka komorę? czy jakoś spróbować dopasować mniejszy zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.04.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Marta, ale ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dziewczyny, dzieki, utwierdziłyście mnie w tym,że jedna komora i bez ociekacza:) stolarzy dziś nie ma, ponoć składają dziś na miejscu... hmmm nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć im na słowo:) dziś spokojnie pracuję, bo i tak wiem,że po powrocie nic nowego nie zastanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Teraz jeszcze bateria na tapecie, chciałam z ruchomą wylewką, ale widzę,że tak do 300 zł to raczej ciężko coś co mi się podoba znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.04.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 dziewczyny co sadzicie o tym zlewie? cena rewelacja http://www.oleole.pl/zlewozmywaki/franke-sirius-sid-610-orzechowy_1.bhtml#opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.04.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ruchomą wylewką??? znaczy wyciąganą??? może teka ark - chloe ma taką - 320złhttp://www.electro.pl/Bateria_kuchenna_TEKA_ARK_938-s779198.html?gclid=COLkxIfIm8UCFeHOcgod16EA1Q&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ooowlasnieeee cos czego i ja szukam.. ze tez nie wiedzialam ze ta wylewka jest w takiej cenie kurdee nooo... polowe taniej kupilam swoja "tymczasowke" a moglabym juz miec ta.. ciekawe czy ona chlapie? jak z uzytkowaniem jej? trzeba podpytac Chloe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ruchomą wylewką??? znaczy wyciąganą??? może teka ark - chloe ma taką - 320zł http://www.electro.pl/Bateria_kuchenna_TEKA_ARK_938-s779198.html?gclid=COLkxIfIm8UCFeHOcgod16EA1Q&gclsrc=aw.ds Karolina, bardzo Ci dziękuję za podrzucenie jej podoba mi się, chyba będzie moja:) a tymczasem o 17 jadę zamówić w końcu blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 29.04.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Marta, kuchnia wyglada luksusowo. Wstawiaj wiecej zdjec. Nie skap;) Poczytalam o tych zlewach i znow mnie naszla refleksja...jak to kazdy ma inna metode robienia tych samych czynnosci. ja zdazylam juz przetestowac zlewy dwu i jednokomorowe i 1.5 i marmurowe plytkie i szerokie. Pewnie juz decyzje podjelas ale moje zdanie jest takie... ociekacz koniecznie-wynika to ze sposobu w jaki myje naczynia. Kiedys mialam jednokomorowy zlew i kupilam sobie suszarke plastikowa bo mnie szlak trafial podczas mycia. Ta mala komora na sztucce to dla mnie pomylka. Moja mama ma i tylko paprochy tam przenajrozniejsze sie zbieraja. Ciagle syf a w zyciu tam sztuccy nie wsadzilismy. jak dla mnie jedna spora komora plus ociekacz to jest najwyzszy poziom praktycznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Zamiast szmatek na blacie to mozna sobie zakupic taki ociekaczhttp://www.galerialimonka.pl/pics/prod/ociekacz_do_naczyn_flume_3.jpghttp://www.galerialimonka.pl/pics/prod/ociekacz_do_naczyn_flume_2.jpg ten jest firmy Joseph Joseph (link pierwszy lepszy z google;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 29.04.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Zamiast szmatek na blacie to mozna sobie zakupic taki ociekacz http://www.galerialimonka.pl/pics/prod/ociekacz_do_naczyn_flume_3.jpg http://www.galerialimonka.pl/pics/prod/ociekacz_do_naczyn_flume_2.jpg ten jest firmy Joseph Joseph (link pierwszy lepszy z google;) ) Fajny! Ja jestem fanką produktów tej marki bo mają bardzo praktyczne rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.04.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Marta, wyczekuję nowych zdjęć, choć już wiem, że będzie rewelacyjnie. Ja nie wyobrażam sobie zlewu bez ociekacza. Wcale nie mam ustawki z naczyń, ale nie wyobrażam sobie rozkładania ścierek lub kładzenia gumowych nakładek, żeby odstawić na chwilę umytą szklankę. Po pierwsze ścierki są zaraz mokre, a pod gumową nakładką też może gromadzić się woda. To wszystko nie jest najlepsze dla blatów z płyty. No chyba, że ma się granit lub inny kamień na szafkach, to wtedy ociekacz jest zbędny. Ja, mając blat Krono, bez ociekacza odpowiednio zaizolowanego od blatu, nie umiałabym w kuchni funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Blat ze zlewem zamówiony:) za 2 tygodnie będzie;) to się zacznie gotowanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Fajne gadżety do kuchni: stąd stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts