martaMarcia 29.04.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 stąd stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.04.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Gadżety fajne, ale jak tam postępy prac monterskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Uwielbiam gadzety!! A mam ich juz oooohoho sporo mlynki menu mam ale te wieksze na Wescie wypolowalam je za bodajze 59zl sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.04.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) A ja mam to SITKO:p U mnie w TK mają mnóstwo produktów Joseph Joseph po fajnych cenach-w porównaniu z innymi sklepami. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 a ja ostatnio zerkalam na te miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Uwielbiam gadzety!! A mam ich juz oooohoho sporo mlynki menu mam ale te wieksze na Wescie wypolowalam je za bodajze 59zl sztuka szczęściara! na necie bardzo drogo, muszę polować na okazję na Westwingu:rolleyes: Gadżety fajne, ale jak tam postępy prac monterskich? moi super fachowcy się dziś nie zjawili, mają jutro skonczyć wszystko, więc zakładam,że zabudowę przywiozą w całości:) już się nie mogę doczekać dziś zadzwonili i poinformowali mnie,że mogę już się w kuchni rozgościć i garnki układać A ja mam to SITKO:p jak fajnie:) jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.04.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Fajne te gadżety Martuś poproszę o info jak coś będzie na Westwingu bo nie mam ostatnio za dużo czasu Twoi panowie może i mieli wpadkę ale popatrz jak teraz się starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.04.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Fajne te gadżety Martuś poproszę o info jak coś będzie na Westwingu bo nie mam ostatnio za dużo czasu Twoi panowie może i mieli wpadkę ale popatrz jak teraz się starają Dobrze,jak wypatrzę,to dam znać,ale ja też proszę o cynk,bo często zaglądam jak już wykupione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.04.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 takie z nas zabiegane dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 29.04.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Tez mam to sitko, nawet 2 bo male i średnie. Tez kupilam w TKMaxx jak prawie wszystko z tej firmy. Ten komplet misek tez bywa, ja polecam jeszcze lyzki, chochelki i inne cudaki - mają fajny uchwyt, tak ze odkladane na blat podczas gotowania nie brudzą go Swój zestaw umolowalam na amazonie podczas Black Friday ale na sztuki w Tkmaxx tez widuję u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.04.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 fajne gadżety:) Dziewczyny dałyście mi do myślenia z tym ociekaczem zwłaszcza, ze będzie laminat krono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.04.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 dziewczyny co sadzicie o tym zlewie? cena rewelacja http://www.oleole.pl/zlewozmywaki/franke-sirius-sid-610-orzechowy_1.bhtml#opinie Wygląda fajnie. Ciekawe jak by wypadło porównanie z tym http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99021367/ Bo cena oczywiście na korzyść tego franke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.04.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 fajne gadżety:) Dziewczyny dałyście mi do myślenia z tym ociekaczem zwłaszcza, ze będzie laminat krono tyle że przy szafce 60ce jak zlew z ociekaczem to mały....ja jednak liczę na zmywarę. Teraz mam małą to muszę część rzeczy ręcznie. liczę że to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.04.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja sie zastanawiam nad tym zestawem do gotowania lub i nie wiem czy karuzela jest lepsza czy bez (akurat u mnie jest limonkowa zielen z grafitem) i nie wiem czy plastik czy lepszy zestaw metalowy (metalowy to juz nie Jospeh Jospeh of kors ) ?! Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.04.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Wygląda fajnie. Ciekawe jak by wypadło porównanie z tym http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99021367/ Bo cena oczywiście na korzyść tego franke Dziękuję za opinię, ten z ikea tez fajny, myślałam jeszcze o takim http://zlewy.com.pl/2013/08/28/zlew-maris-mrg-611-62-bez-onyx-grafit-franke/ Marta przepraszam, ze tak u Ciebie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.04.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Olalee zobacz jeszcze: zlewozmywak blanco subline 700-u. (Moj numero uno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.04.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Poczytalam o tych zlewach i znow mnie naszla refleksja...jak to kazdy ma inna metode robienia tych samych czynnosci. . tak, kazda ma inny i nie ma uniwersalnego rozwiązania ja mam ociekacz i sie na niego tylko wściekam:sick: nie wiem co mni epodkusiło zeby go kupić :bash: nie myje nic ręcznie czasem cos opłuczę ale to tak tylko pojedyncza rzecz np noż. Wszystko ładuję do zmywarki, zmywarka ma fajny 30 minutowy program i wszystko ładnie domywa z takich bieżących naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.04.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Ivy ja też dużo nie myje ręcznie chyba, ze mam pełną zmywarkę a za dużo naczyń ale tak nawet garnki wstawiam do zmywarki Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.04.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ivy ja też dużo nie myje ręcznie chyba, ze mam pełną zmywarkę a za dużo naczyń ale tak nawet garnki wstawiam do zmywarki to tak jak ja w święta przy gościach non stop potrafiłam uruchomić zmywarkę na ten szybki program 5-7 x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.04.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 a ja do tej pory nie miałam zmywarki i w końcu to się zmieni:wiggle:jeszcze muszę do 18 siedzieć w pracy, a jestem tak ciekawa co tam się dzieje w mieszkaniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts