martaMarcia 28.01.2015 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ja bym dała czarne Nie wiem, jakiej firmy jest ten dozownik, ale bardzo często jest w łazienkowych kampaniach Westwing. właśnie ostatnio mi znowu na Westwingu czarny wykupili, będę polowała może się znowu pojawi, Nigdzie w sklepach internetowych nie widzę,żeby był w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.01.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Proszę doradźcie, do tej łazienki (oczywiście podłoga zmieniona - Alchemia) jaki przycisk do wc i jaki wieszak na papier? http://imageshack.com/a/img661/3742/1JaUsV.jpg czy mogą być te? czy lepiej nie czarne? http://imageshack.com/a/img538/5701/ynnci1.jpg http://imageshack.com/a/img913/1362/wFWZVC.jpg a może ktoś wie, jakiej firmy jest ten dozownik na mydło? http://imageshack.com/a/img538/7189/mdGr0j.jpg Sprawdzę bo posiadam taki dozownik. Kupiłam go na westwing z przeznaczeniem do czarnej, małej łazienki:) tylko muszę go zlokalizować w pudłach na budowie. Nadmienię tylko, że jest boski, idealnie matowy bo pokryty taką jakby gumą. Do kompletu mam szczotkę wc. Edit: doczytałam że dozownik zlokalizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 też bym dała czarne:) dzięki za panele wyglądają bardzo fajnie, czekam na Twoje zdjęcia jak już przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 przepraszam, ze głupie pytanie ale jak dodac odnośnik w stopce do mojego tematu? nie wiem czy ślepa już całkiem jestem ale nigdzie nie widzę gdzie dodać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.01.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawdzę bo posiadam taki dozownik. Kupiłam go na westwing z przeznaczeniem do czarnej, małej łazienki:) tylko muszę go zlokalizować w pudłach na budowie. Nadmienię tylko, że jest boski, idealnie matowy bo pokryty taką jakby gumą. Do kompletu mam szczotkę wc. Edit: doczytałam że dozownik zlokalizowany Migotko, to mnie ubiegłaś) Dziewczyny jak zobaczycie na Westwingu, dajcie znać, bo ja zazwyczaj jestem spóźniona:( Edytowane 28 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.01.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 przepraszam, ze głupie pytanie ale jak dodac odnośnik w stopce do mojego tematu? nie wiem czy ślepa już całkiem jestem ale nigdzie nie widzę gdzie dodać:/ Olalee - wejdź w "Twój profil" , potem "Ustawienia" i dalej chyba "Edytuj sygnaturę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuję Ci:) p.s. piękną lampke zamówiłaś Edytowane 28 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 będziesz miała cegiełkę w sypialni? czytałam, że znalazłaś w apartamencie Magdy fajna cegiełkę podałabyś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.01.2015 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 będziesz miała cegiełkę w sypialni? czytałam, że znalazłaś w apartamencie Magdy fajna cegiełkę podałabyś namiary? Cegła z apartamentu projektowanego przez Magdę to Vandersanden, a ja zamówiłam w końcu z bjm bricks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.01.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Pędzisz Marta Na westwing czasem zaglądam to będę pamiętać o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję Marta jakbyś zerknęła na moją łazienkę i coś doradziła:) i mam kolejne pytanie na jakiej wysokości powinna być lampa na wysięgniku w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyInteriorCats 28.01.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 dozowniki Sodhal bywają jeszcze tutaj: http://www.multishop24.pl/soedahl-ceramiczny-dozownik-do-mydla-czarny-270ml.html ale obecnie są niedostępne. Na westwingu faktycznie bywają często. A czarny moim zdaniem to dobry pomył, ale właśnie taki matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 29.01.2015 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem z rewizyta będę podgladac i kibicowac To będzie piękne mieszkanie! ps. W sprawie schodów odpowiedzialam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.01.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Marta będziesz dawała wieszaczki na ręczniki, szczotkę do wc itp. też w kolorze czarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem z rewizyta będę podgladac i kibicowac To będzie piękne mieszkanie! ps. W sprawie schodów odpowiedzialam u mnie Jazzy:) Marta będziesz dawała wieszaczki na ręczniki, szczotkę do wc itp. też w kolorze czarnym? w dolnej łazience tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Pędzisz Marta Na westwing czasem zaglądam to będę pamiętać o Tobie dozowniki Sodhal bywają jeszcze tutaj: http://www.multishop24.pl/soedahl-ceramiczny-dozownik-do-mydla-czarny-270ml.html ale obecnie są niedostępne. Na westwingu faktycznie bywają często. A czarny moim zdaniem to dobry pomył, ale właśnie taki matowy Dzięki Dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Dziewczyny (bo Panowie chyba tu do mnie nie zaglądają, a w każdym bądź razie nie ujawniają się ;P ) czy podpowiecie jaki hoker (a raczej wyższe krzesło) do mojej kuchni? Wysokość 64-67 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 29.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 O rany, Martus, teraz doczytalam, że Ty też mieszkasz w tym pięknym mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 O rany, Martus, teraz doczytalam, że Ty też mieszkasz w tym pięknym mieście! no http://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gif Ty też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.01.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jazzy:) w dolnej łazience tak:) a co myślisz, żebym u siebie w większej łazience też dała czarne dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts