martaMarcia 01.05.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 a potrzebny jest tam jakis kinkiet? ja bym tam radio zamontowala w sumie... ale chyba kinkiet się przyda,bo tam będę często siedziała z kompem albo coś czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 01.05.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mi sie bardzo podoba radio w kontackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 okno tuz obok..szafka wiszaca i kinkiet? srednio mi sie to widzi powaznie.. moze dlatego ze nie mamy rzutu na calosc tej sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 okno tuz obok..szafka wiszaca i kinkiet? srednio mi sie to widzi powaznie.. moze dlatego ze nie mamy rzutu na calosc tej sciany? Zrobię zdjęcia całości tylko na razie stolarze się kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Marta, cykaj z panami..powiedz im ze kolezanka z fm chce ich zobaczyc w akcji jak sie preguja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.05.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 czekamy na więcej zdjęć bo jest na co:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Marta, cykaj z panami..powiedz im ze kolezanka z fm chce ich zobaczyc w akcji jak sie preguja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 01.05.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Martus a gdzie powiesicie te grafiki? ja też strasznie lubię mam już parę ramek zakupionych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 :lol2: Ty sie tak nie smiej.... swoim tak cykalam ze teraz jest na co popatrzec..pozycje ze ho ho nawet bokserki sie zalapaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ty sie tak nie smiej.... swoim tak cykalam ze teraz jest na co popatrzec..pozycje ze ho ho nawet bokserki sie zalapaly hahhaha chyba zaraz Ci cyknę i na priv wyslę, to jestem ciekawa czy byś chciała te bokserki :rotfl: a jak im wczoraj zrobiłam zdjęcie jak skakali po szafkach to jeden mówi do drugiego " Zbyszku czy my dawaliśmy zgodę na upublicznianie naszego wizerunku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 zabudowa się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 To Panowie pewnie forma nie taka jaka bysmy chcialy...ale co tam... cykaj cykaj... pozniej fajnie sie patrzy jak to posladki byly przy tym spinane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ojaaaaa jaka zabudowa suuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mi sie bardzo podoba radio w kontackie to może faktycznie to radio? muszę popatrzeć jak droga jest taka zabawka:) u Magdy jak byłam to mi sie to bardzo podobało:) ciekawe co mój M. na to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Marta, pomysl z radiem podsuwam bo sama chce takie u siebie..no i to miejsce fajnie tam pasuje... tylko pokaz mi w koncu fotke z ta cala strona co? moze byc na priv fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 01.05.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Moja kuzynka ma takie w kuchni i powiedzialam mojemu P, ze ja tez takie SEE, no!!!! Marta zabudowa wyglada intrygujaco!!! Niech juz koncza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Marta, pomysl z radiem podsuwam bo sama chce takie u siebie..no i to miejsce fajnie tam pasuje... tylko pokaz mi w koncu fotke z ta cala strona co? moze byc na priv fb na priv poszło i jedno tu:) i co powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ja nadal jestem za radiem... to zdjecie to pikus... tamto z daleka..!!! kurde wymiata! tez tak chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ja nadal jestem za radiem... to zdjecie to pikus... tamto z daleka..!!! kurde wymiata! tez tak chce! A Ty masz jeszcze większą i ładniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.05.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Martus a gdzie powiesicie te grafiki? ja też strasznie lubię mam już parę ramek zakupionych;) Ola właśnie nie wiem gdzie, jeden może na kominie koło stołu, a drugi nie wiem, bo na dużej ścianie chciałam jakiś wielki obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts