waniliana 02.05.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Obejrzałam wizki i dopiero teraz wiem do czego "przypiąć" te zdjęcia co wstawiałaś Bardzo ładnie to wygląda Sama projektowałaś, forum wspierało czy architekt maczał w tym palce? Bo jestem pod wrażeniem. Piękne jest Twoje mieszkanie i podoba mi się bardzo, mimo że sama wolę bardziej kolorowe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.05.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Obejrzałam wizki i dopiero teraz wiem do czego "przypiąć" te zdjęcia co wstawiałaś Bardzo ładnie to wygląda Sama projektowałasię forum wspierało czy architekt maczał w tym palce? Bo jestem pod wrażeniem. Piękne jest Twoje mieszkanie i podoba mi się bardzo, mimo że sama wolę bardziej kolorowe rozwiązania Arch. wspierał,sama bym nie wymyśliła tej zabudowy,choć zdecydowanie wiedzieliśmy co nam się podoba,co chcemy i co potrzebujemy mieć,aby przyjemnie i wygodnie się mieszkało;) Mi kolory też się podobają,ale ostatnie 10 lat mieszkałam w bardzo kolorowym mieszkaniu i teraz wiedziałam od początku,że chcę spokojną i stonowaną bazę,a kolory tylko w dodatkach:) Ps. Powiem Wam,że jak już jest zabudowa to zupełnie inaczej jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.05.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Moze jakas sprytna dziewczyna by chwilke poswiecila i zrobila wizualizacje z roznymi kranami. Byloby latwiej wybrac:) oj byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 oj byłoby super Ja niestety na tym sie nie znam...moze jakas dobra dusza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.05.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zapomniałam wspomnieć,że biała bateria z Ikei okazała się być kremowa,wiec odpada w ogóle w I były dziś dzikie tłumy:) myślałam,że oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zapomniałam wspomnieć,że biała bateria z Ikei okazała się być kremowa,wiec odpada w ogóle w I były dziś dzikie tłumy:) myślałam,że oszaleję Wszedzie dzis byly dzikie tlumy.. Ikea generalnie w weekendy to jest tylko dla ludzi z samozaparciem. Jesli musze w weekend to zawsze na 10 rano zanim te stada sie pojawia:) Marta a ty jaka obstawiasz baterie? Powiedz nam o swoich preferencjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.05.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Wszedzie dzis byly dzikie tlumy.. Ikea generalnie w weekendy to jest tylko dla ludzi z samozaparciem. Jesli musze w weekend to zawsze na 10 rano zanim te stada sie pojawia:) Marta a ty jaka obstawiasz baterie? Powiedz nam o swoich preferencjach Aniu najlepiej taką z wyciąganą wylewką,ale chyba do 300 zł nie ma zbyt dużego wyboru. A tam wizualnie,to takie proste mi się podobają co do Ikei,to masz rację, była dziś jakaś promocja na grilla i o 10.05 były już wyprzedane,a I . otwierają o 10:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.05.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Martusia Ja pragnę zobaczyć Twoją najśliczniejszą na FM kuchnię, a nie mam konta FB Mam szanse zobaczyć? Widzę, że były rozmowy o zlewie. Mój do Ciebie się nie nada, ale napiszę, bo może komuś innemu przypadnie do gustu . Rozumiem, że wybór jednokomorowego wynika z praktyczności mycia dużych naczyń, ale każdy z nas różni się sposobem pracy w kuchni i przyzwyczajeniami . Dla mnie kuchnia jest kuchnią, a naczynia i garnki naturalnym jej atrybutem . Zupełnie mi nie przeszkadzają . Kuchnia bez naczyń jest "niewiarygodna" Niniejszym nie wyobrażam sobie zlewu bez ociekacza . Ale do rzeczy - mam ceramiczny Blanco. Jest śliczny i szlachetny, ale ma "niepopularne" 1,5 komory + ociekacz. Chciałam młynek do odpadów, a do tego zalecana jest osobna komora - stąd celowo szukałam 1,5 komory. Póki co nie mam młynka, ale miejsce jest, bo segregację śmieci zrobiłam obok zlewu, a nie pod nim . W zestawie z moim zlewem jest deska i ociekacz do mniejszej komory, który można również używać w większej, co widać poniżej . http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/0/0/pl/0/templates/images/products/131/aa9c96b5936a78b1b393bc7f850ad7c0.jpg Przy wyborze zlewu ma też znaczenie rodzaj blatu. Przy drewnianym warto dla bezpieczeństwa mieć ociekacz. Mój myje się bez problemu, bo to ceramika - na razie nie używam zmywarki, więc kiedy jesteśmy na budowie zmywam tylko w zlewie. U Ciebie pewnie ważne jest miejsce i tu mój zlew "przegrywa", bo razem z ociekaczem zajmuje 100 cm. Dla mnie to jednak atut, bo nie przejmuję się myciem dużych naczyń / blach - mogę je oprzeć na ociekaczu i przy użyciu mniejszej ilości wody umyć i wysuszyć . Ot moja filozofija No i najważniejsze - w PL kosztuje niemożliwe pieniądze . Kupiłam go za mniej niż połowę w DE, dzięki jednej z cudownych osób, które poznałam na FM . Co do baterii, to niestety większość spełniających kryteria jest w okolicach 600 zł. Ja mam też Blanco w wyciąganą wylewką, ale nie jest prosta ani biała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.05.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Martuś, ja poproszę o zdjęcia zabudowy Nie jestem jakąś super fanką gotowania i zmywania ale ociekacz mam i sobie chwalę. Nie jestem też fanka białych kranów ale uważam że u Ciebie właśnie ten kolor najbardziej by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Martusia Ja pragnę zobaczyć Twoją najśliczniejszą na FM kuchnię, a nie mam konta FB Mam szanse zobaczyć? Widzę, że były rozmowy o zlewie. Mój do Ciebie się nie nada, ale napiszę, bo może komuś innemu przypadnie do gustu . Rozumiem, że wybór jednokomorowego wynika z praktyczności mycia dużych naczyń, ale każdy z nas różni się sposobem pracy w kuchni i przyzwyczajeniami . Dla mnie kuchnia jest kuchnią, a naczynia i garnki naturalnym jej atrybutem . Zupełnie mi nie przeszkadzają . Kuchnia bez naczyń jest "niewiarygodna" Niniejszym nie wyobrażam sobie zlewu bez ociekacza . Ale do rzeczy - mam ceramiczny Blanco. Jest śliczny i szlachetny, ale ma "niepopularne" 1,5 komory + ociekacz. Chciałam młynek do odpadów, a do tego zalecana jest osobna komora - stąd celowo szukałam 1,5 komory. Póki co nie mam młynka, ale miejsce jest, bo segregację śmieci zrobiłam obok zlewu, a nie pod nim . W zestawie z moim zlewem jest deska i ociekacz do mniejszej komory, który można również używać w większej, co widać poniżej . http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/131/0/0/pl/0/templates/images/products/131/aa9c96b5936a78b1b393bc7f850ad7c0.jpg Przy wyborze zlewu ma też znaczenie rodzaj blatu. Przy drewnianym warto dla bezpieczeństwa mieć ociekacz. Mój myje się bez problemu, bo to ceramika - na razie nie używam zmywarki, więc kiedy jesteśmy na budowie zmywam tylko w zlewie. U Ciebie pewnie ważne jest miejsce i tu mój zlew "przegrywa", bo razem z ociekaczem zajmuje 100 cm. Dla mnie to jednak atut, bo nie przejmuję się myciem dużych naczyń / blach - mogę je oprzeć na ociekaczu i przy użyciu mniejszej ilości wody umyć i wysuszyć . Ot moja filozofija No i najważniejsze - w PL kosztuje niemożliwe pieniądze . Kupiłam go za mniej niż połowę w DE, dzięki jednej z cudownych osób, które poznałam na FM . Co do baterii, to niestety większość spełniających kryteria jest w okolicach 600 zł. Ja mam też Blanco w wyciąganą wylewką, ale nie jest prosta ani biała . Ewo, bardzo dziękuję za Twój głos w sprawie zlewów, na pewno wielu osobom się przyda:) u mnie musiał być zlew max. 60 cm, więc jednak zdecydowaliśmy się na jedną wiekszą komorę co do zdjęć kuchni, to oczywiście, że pokażę, wysłałam wiadomość prywatną Martuś, ja poproszę o zdjęcia zabudowy Mówisz i masz:) co do kranu to chyba się na chromowanym skończy, bo wychodzą najtaniej, za białe i czarne można dopłacać... a powoli wykończeniówka nas wykańcza, a kran muszę koniecznie w tym tyg zamówić,żeby był jak będą blat montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.05.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 zdecydowanie rozumiem Twoje podejście, ja jeszcze w takich momentach myślę : zawsze mogę to wymienić jak już odbijemy sie od dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 zdecydowanie rozumiem Twoje podejście, ja jeszcze w takich momentach myślę : zawsze mogę to wymienić jak już odbijemy sie od dna otóż to:) tak sobie tłumaczę, choć wiem,że tak naprawdę tymczasowe rozwiązania utrzymują się najdłużej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 03.05.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 To ja tez poprosze zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 To ja tez poprosze zdjecia:) to ja poproszę maila albo FB:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.05.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 A czemu zdjecia wysylane sa na priv-nie bedzie juz fotek w watku? Martus cos mi sie kolacze ze wysoka bateria powinna posiadac perlator aby woda sie zbytnio nie rozchlapywala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 A czemu zdjecia wysylane sa na priv-nie bedzie juz fotek w watku? Martus cos mi sie kolacze ze wysoka bateria powinna posiadac perlator aby woda sie zbytnio nie rozchlapywala . Trochę będzie na pewno,ale mąż trochę kręci nosem,więc muszę uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.05.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 No tak po zamieszkaniu to juz troszke dziwnie sie zbyt bardzo "uzewnetrzniac ";) W takim razie czekam na kuchnie i zabudowe tv a jak nie pokazesz bede meczyc na priv Ja ostatnio pojechalam do Ikea po oslonki na doniczki i mimo ze an stronie pokazywalo ze sa to niestety nic nie bylo wiec moze tak samo bylo z tymi grillami .Zawsze cos tam czlowiek kupi jak juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Kocham wiosnę,maj to mój ulubiony miesiąc, sama nie mam ogrodu,ale przynoszę trochę wiosny z ogrodu moich rodziców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Piękny ogród . Jak tu nie kochać wiosny? Dziękuję za zdjęcia kuchni Wyszła fantastycznie. Ten czarny akcent jest prawdziwym smaczkiem Mało takich kuchni z niebanalnym pomysłem Jest piękna! Nic a nic bym w niej nie zmieniła. Firma, która wykonała dla Ciebie meble ma szczęście. Zdjęcia Twojej kuchni to dla nich najlepsza reklama, choć najwięcej zasług należy się projektantce - ma talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts