ivy17 03.05.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Musze nadrobić, bo nie wiem gdzie są foty weekendowe lenistwo spowodowało ze nie jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 A ja też poproszę zdjęcia kuchni...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.05.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ja też bym poprosiła ... konta na fejsie nie mam i mieć nie będę, nawet dla takiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ja też bym poprosiła ... konta na fejsie nie mam i mieć nie będę, nawet dla takiej kuchni A ja też poproszę zdjęcia kuchni...:hug: Dziewczynki,ja na fejsie nie wstawiam zdjęć swojej kuchni,jeszcze nie zwariowałam,po prostu czasem z dziewczynami piszemy do siebie na fb,bo to szybsze niż maile:) dawać mi tu szybko maile,to wyślę zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Piękny ogród . Jak tu nie kochać wiosny? Dziękuję za zdjęcia kuchni Wyszła fantastycznie. Ten czarny akcent jest prawdziwym smaczkiem Mało takich kuchni z niebanalnym pomysłem Jest piękna! Nic a nic bym w niej nie zmieniła. Firma, która wykonała dla Ciebie meble ma szczęście. Zdjęcia Twojej kuchni to dla nich najlepsza reklama, choć najwięcej zasług należy się projektantce - ma talent! Ewo bardzo dziękuję faktycznie czarna obwódka dodaje kuchni pazura;) sama bym tego nie wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Gdybym miała TAKĄ kuchnię i konto na FB to bym wystawiła :lol2: (zwariowałabym ze szczęścia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Gdybym miała TAKĄ kuchnię i konto na FB to bym wystawiła :lol2: (zwariowałabym ze szczęścia) Hahah kochana Ewunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.05.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Martusia, jestem co prawda w tej komfortowej sytuacji, że moge sie do Ciebie wprosić , ale teraz nie mam zupełnie czasu. To może pokażesz mi kilka zdjęć na fejsiku?. Info dot. radia podtynkowego. Ja mam Gira E22 w aluminium. Cena radia z jednym głośnikiem 450 zł. Jakbyś chciała dodatkowy głośnik trzeba dopłacić 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.05.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zaraz pójdzie priv - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.05.2015 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Martusia, jestem co prawda w tej komfortowej sytuacji, że moge sie do Ciebie wprosić , ale teraz nie mam zupełnie czasu. To może pokażesz mi kilka zdjęć na fejsiku?. Info dot. radia podtynkowego. Ja mam Gira E22 w aluminium. Cena radia z jednym głośnikiem 450 zł. Jakbyś chciała dodatkowy głośnik trzeba dopłacić 150 zł. Madziu, Ty jesteś u nas zawsze mile widziana, liczę, że wpadniesz z rewizytą dziękuję za informację o radiu, intensywnie myślę o nim:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.05.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Widzialam fiu fiu....cudownie, przeslicznie!!! Jestem wielka fanka waszej projektantki Czy ona ma jakas str? Moze bym sie poinspirowala troszke:) Stolarz tez pierwsza klasa. Zdjecia utwierdzily mnie w przekonaniu ze poszlabym w czarny kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.05.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dziewczyny zdjęcia pooglądane, to teraz powiedzcie jakie lampy wiszące do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.05.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ja nie poogladalam wiec nie doradze A te z wizki odpadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.05.2015 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ja nie poogladalam wiec nie doradze A te z wizki odpadaja? Jutro wyślę zdjęcia,bo padam na pysk,a te z wizki to nawet nie wiem jakie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Martusia przepraszam Cię, że tu pytam ale zagląda tu dużo Dziewczyn:)Ty zamówiłaś blat wystający na 1 cm tak?nie wiem co zrobić z wyspą...boki wyspy będą z lakierów ( oczywiście źle się dogadałam bo z lakierów miały być białe - a jeśli z blatu to czarne) niestety zrobili mi czarne lakiery:() i teraz nie wiem co z tym zrobić czy dać do przemalowania czy zamówić boki z blatu:( - blat będzie czarny - zupełnie też nie wiem jak blat na wyspie ma wystawać z każdej strony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Olalee skoro oni sie pomylili to ja bym kazala poprawic tak jak mialo byc... biale to biale a czarne to czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Marta dziękuję, że mogę u Ciebie wstawić Dziewczyny jak możecie coś doradzic bedę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 to nie oni się pomylili tylko chyba zwykłe niedogadaniena wizualizacji były czarne ale z blatu a ja chcałam tak jak fronty a oni myśleli , ze materiał z fronyów a kolor czarny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 to nie oni się pomylili tylko chyba zwykłe niedogadanie na wizualizacji były czarne ale z blatu a ja chcałam tak jak fronty a oni myśleli , ze materiał z fronyów a kolor czarny:( a która wersja Ci sie najbardziej podoba ?? zmień na ta najbliższą Tobie bo potem będziesz sie denerwowała ze nie jest jak chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 blat będzie czarny - zupełnie też nie wiem jak blat na wyspie ma wystawać z każdej strony:( Moim zdaniem blat od tych bokow lakierowanych nie powienien wystawać oczywiście, powienien sie licowac z tymi bokami a reszta jak w innych szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts