olalee 05.05.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 no ja też tak myślę, że powinien sie licowac a oni chcą go wystaic choć odrobinę najchętniej zmieniłabym boki z blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Ivy a Ty masz bok z blatu i jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Ivy a Ty masz bok z blatu i jak wygląda? blat na tym boku jest zlicowany z "noga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 a mogłabyś zrobić zdjecie? a ogólnie jak się blat prezentuje taki chropowaty na boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 a mogłabyś zrobić zdjecie? a ogólnie jak się blat prezentuje taki chropowaty na boku? zrobię wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Moim zdaniem blat od tych bokow lakierowanych nie powienien wystawać oczywiście, powienien sie licowac z tymi bokami a reszta jak w innych szafkach Ola, ja tak jak Ivy, skłaniam się ku temu rozwiązaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ... żeby nie było, że tak całkiem nic ... to wstawiam zabudowę http://imageshack.com/a/img912/4039/PXO6Xf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 http://imageshack.com/a/img661/396/CpOHYV.jpg a takie lampy Porcel Tall do kuchni? stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Martusia, ja chyba spac dzisiaj znowu nie bede mogla C U D O !!!! Olalee, ja tez jestem zdania ze boki z blatem powinny byc zlicowane-nie moze blat wystawac za nogi w wyspie ja nie mam wyspy ale blat jest prawie zlicowany z bokiem szafki.. (bok szafki nie mam wykonczony blatem a frontem szafkowym) jezeli takie wykonczenie nie jest Ci bliskie to zrob tak jak chcialas od poczatku.. lepiej za wczasu zmienic niz pozniej zalowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 05.05.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 zabudowa jest przepiekna zresztą jak wszystko:)dzięki Dziewczyny za rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.05.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Martuś, muszę i powtórzę niesamowita ta zabudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 no ja też tak myślę, że powinien sie licowac a oni chcą go wystaic choć odrobinę ... ja bym tak zrobiła jak mówią i wystawiła i tak mam - tym bardziej że to inny materiał 4-5mm nie będzie bardzo widać a będzie praktyczniej zbierać przy tych bokach okruchy z blatu Martuś Ty wiesz - KLASA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 A ja to chyba jestem leń....Bo zabudowa mi sie podoba ale sama bym się na taką nie zdecydowała - tyle szczelin I już widzę jak mi tam dzieci różne cuda upychają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 A ja to chyba jestem leń....Bo zabudowa mi sie podoba ale sama bym się na taką nie zdecydowała - tyle szczelin I już widzę jak mi tam dzieci różne cuda upychają Poczekaj jak poczyścisz mandale,jeszcze się będziesz chciała na moje zakamarki zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.05.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Poczekaj jak poczyścisz mandale,jeszcze się będziesz chciała na moje zakamarki zamienić chyba niekoniecznie - po zafugowaniu szczelin powinno być ok. Gdybym podejrzewała orkę z tą płytką w użytkowaniu już bym ją skreśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Umknęło mi,że mój wątek skończył rok:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.05.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Umknęło mi,że mój wątek skończył rok:wiggle: Haha, wszystkiego naj dla wątku ps. przez Ciebie macam mandalę i się zastanawiam czy rzeczywiście bedę miała z nią problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Haha, wszystkiego naj dla wątku ps. przez Ciebie macam mandalę i się zastanawiam czy rzeczywiście bedę miała z nią problem nie, no co Ty:) chciałam tylko przez to powiedzieć tyle,że czasem dla czegoś ładnego nawet względy praktyczne przegrywają a umknęło mi,że te żłobienia mandali się fuguje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Baterie Alveus Layla, ktoś zna? chrom http://imageshack.com/a/img537/9021/Lo8G6l.jpg czy czarna http://imageshack.com/a/img901/4796/YfTYmJ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.05.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Piękna ta czarna. SZkoda że ja muszę podokienną kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts