kamilaa 05.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 happy birthday Bateria oczywiscie czarna. Drogie takie cudenko? Sama bede czarnej szukala to moze zapozycze to co ty wygrzebiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.05.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 happy birthday Bateria oczywiscie czarna. Drogie takie cudenko? Sama bede czarnej szukala to moze zapozycze to co ty wygrzebiesz;) właśnie cena przyzwoita, bo chyba 220 zł Wy za czarną, mąż za czarną, to chyba i ja się do czarnej przekonam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.05.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Rewelacyjnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 a mogłabyś zrobić zdjecie? a ogólnie jak się blat prezentuje taki chropowaty na boku? bok zrobiony z blatu wygląda fajnie , przynajmniej u mnie. Chyba dużo tu zalezy jaki blat na zdjęciu widac mm uskok blatu, na zywo tego tak bardzo nie widać Marta potem usunę fotki bo są tragiczne i wielkie ale chodziło mi żeby pokazać co i jak ja bym tak zrobiła jak mówią i wystawiła i tak mam - tym bardziej że to inny materiał 4-5mm nie będzie bardzo widać a będzie praktyczniej zbierać przy tych bokach okruchy z blatu tutaj sie nie zgodze, 4-5 mm nic nie da w zbieraniu okruchów , a można je zagarnąć do przodu tam gdzie są szafki pełna wyspa raczej lepiej wygląda jak jest to zlicowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.05.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 niemożliwe - różnię się zdaniem z Iwonką a tak przy okazji - masz już listwy na dole???????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 niemożliwe - różnię się zdaniem z Iwonką a tak przy okazji - masz już listwy na dole???????????????????????????????? Ja listew nie mam i niestety moje drzwi są znacznie "mniej białe" niż ta próbka,którą zamówiłam:( szukać zbliżonych kolorem czy raczej nie będzie sie rzucało w oczy? Ps. Iwonka nie kasuj zdjęć,supee wygląda u Ciebie ten bok z blatu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.05.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 kurka - o Ivi listwy mi chodziło... bo na jednym foto widać i się zastanawiam czy to próbka stoi czy listwy Marta ja bym się kolorem nie przejmowała, ale to ja wiem, że u Ciebie jak tak wszystko dopracowane to lepiej by - jeśli się da - dobrać jednak kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 niemożliwe - różnię się zdaniem z Iwonką a tak przy okazji - masz już listwy na dole???????????????????????????????? noooo widać zdążyło sie chociaz chyba to wyjatek nie, to wędrująca próbka Ja listew nie mam i niestety moje drzwi są znacznie "mniej białe" niż ta próbka,którą zamówiłam:( szukać zbliżonych kolorem czy raczej nie będzie sie rzucało w oczy? Ps. Iwonka nie kasuj zdjęć,supee wygląda u Ciebie ten bok z blatu;) oki to zostawie, ale tylko jedno słowo i usuwam jak by przeszkadzało a nie możesz zamówić listew w kolorze drzwi??? w wiekszości miejsc malują na dowolny RAL kurka - o Ivi listwy mi chodziło... bo na jednym foto widać i się zastanawiam czy to próbka stoi czy listwy Marta ja bym się kolorem nie przejmowała, ale to ja wiem, że u Ciebie jak tak wszystko dopracowane to lepiej by - jeśli się da - dobrać jednak kolorem próbka jeszcze chwile muszę poczekać na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Karolina,Iwonka, ja nawet nie pomyślałam i zamówiłam drzwi po prostu białe,nikt nawet nie pytał o odcień białego. Chyba to ole... brzydko mówiąc i zamówię po prostu białe. Podobnie nie zadbałam o kolor policzka (tak to się nazywa)? I jak będzie zabudowa pod schodami, to albo przemalowywanie tej białej listwy,albo RAL zupełnie inny niż w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Karolina,Iwonka, ja nawet nie pomyślałam i zamówiłam drzwi po prostu białe,nikt nawet nie pytał o odcień białego. Chyba to ole... brzydko mówiąc i zamówię po prostu białe. Podobnie nie zadbałam o kolor policzka (tak to się nazywa)? I jak będzie zabudowa pod schodami, to albo przemalowywanie tej białej listwy,albo RAL zupełnie inny niż w kuchni Marta ale niezaleznie czy o to zadbałas czy nie producent/wykonawca poda Ci jaki nr RAl i możesz się dowiedzić czy da sie wybrane listwy zrobić w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Marta ale niezaleznie czy o to zadbałas czy nie producent/wykonawca poda Ci jaki nr RAl i możesz się dowiedzić czy da sie wybrane listwy zrobić w tym kolorze Pytałam... powiedział,że biała farba... haha:) no trudno, powiem Wam,że jak zamieszkała, to już mi nie przeszkadza nic, ani wiszące kable, ani zielona szyba przysznicowa... no nic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.05.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ... jak zamieszkała, to już mi nie przeszkadza nic, ani wiszące kable, ani zielona szyba przysznicowa... no nic:P znam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pytałam... powiedział,że biała farba... haha:) no trudno, powiem Wam,że jak zamieszkała, to już mi nie przeszkadza nic, ani wiszące kable, ani zielona szyba przysznicowa... no nic:P a ty robiłaś je na zamówienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 a ty robiłaś je na zamówienie ?? Drzwi zamawiałam w sklepie to Simple z POL SKONE czy jakoś tak, tu jeszcze dowiem się jaki to kolor (chyba), a co do policzka w schodach (to tak naprawdę ważniejsze dla mnie niż listwy, bo pod schodami kiedyś będzie biała zabudowa) to wypadałoby chyba pojechać i wyciągnąć od stolarza puszkę farby RAL 9003 jest zdecydowanie mniej biały niż ta listwa na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pytałam... powiedział,że biała farba... haha:) no trudno, powiem Wam,że jak zamieszkała, to już mi nie przeszkadza nic, ani wiszące kable, ani zielona szyba przysznicowa... no nic:P To dobrze że my zan iecałe dwa miesiące się przeprowadzamy bo oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Baterie Alveus Layla, ktoś zna? chrom http://imageshack.com/a/img537/9021/Lo8G6l.jpg czy czarna http://imageshack.com/a/img901/4796/YfTYmJ.jpg Znam, miałam i nie polecam. To pierwsza rzecz, którą wymieniłam w mieszkaniu. Wylewka jest wysoko i strasznie rozchlapuje wodę, na wszystkie strony. Do tego ma metalowy perlator, który nie dość, że nic z wodą nie robi, to do tego błyskawicznie zachodzi kamieniem i ze środka można go było dosłownie wysypywać Wierzchnia warstwa jest kiepskiej jakości i gdzieniegdzie zaczęła odchodzić dośc szybko. Na moich kuchennych zdjęciach jeszcze jest, czarną miałam. Czy teraz mogę poprosić o zdjęcia kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Znam, miałam i nie polecam. To pierwsza rzecz, którą wymieniłam w mieszkaniu. Wylewka jest wysoko i strasznie rozchlapuje wodę, na wszystkie strony. Do tego ma metalowy perlator, który nie dość, że nic z wodą nie robi, to do tego błyskawicznie zachodzi kamieniem i ze środka można go było dosłownie wysypywać Wierzchnia warstwa jest kiepskiej jakości i gdzieniegdzie zaczęła odchodzić dośc szybko. Na moich kuchennych zdjęciach jeszcze jest, czarną miałam. Czy teraz mogę poprosić o zdjęcia kuchni? Agata, dziękuję, jeszcze zdążyłaś zanim zamówiłam... to muszę poszukać czegoś innego:o a Twoją kuchnię znam i bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Marto, pokaż mi swą kuchnię to może coś pomogę Teraz mam Teka Pro https://www.google.pl/search?q=teka+pro&oq=teka+pro&aqs=chrome..69i57j0l5.2004j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 i jestem bardzo zadowolona. Nie ten design, ale w końcu nie chlapie i ma ruchomą (nie mylić z wyciąganą) wylewkę. Jest na tyle ruchoma, że stawiam na blacie większy garnek i napełniam go wodą. Zlew też ładnie spłukuje, mnie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Marto, pokaż mi swą kuchnię to może coś pomogę Teraz mam Teka Pro https://www.google.pl/search?q=teka+pro&oq=teka+pro&aqs=chrome..69i57j0l5.2004j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 i jestem bardzo zadowolona. Nie ten design, ale w końcu nie chlapie i ma ruchomą (nie mylić z wyciąganą) wylewkę. Jest na tyle ruchoma, że stawiam na blacie większy garnek i napełniam go wodą. Zlew też ładnie spłukuje, mnie wystarcza Dziękuję bardzo, a zdjęcia już u Ciebie powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Fajna ta Twoja bateria, ja szczerze powiem, liczyłam, że uda mi się oszczędzić na tym akurat, bo same wiecie jak jest na końcówce wykończeniówki, ale chyba w takim razie nic z tego:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts