agatah 06.05.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Marto! Kuchnia jest absolutnie fantastyczna! Prosta, ponadczasowa, ale z pazurem. Na baterii nie oszczędzaj, bo pożałujesz To jest element, z którego się często korzysta więc warto kupić dobry produkt. Nie mówię nawet o takich za 1000 czy więcej, ale już za 500-600 zł można coś wybrać. Layla ma wylewkę na wysokości 23 cm powyżej górnej krawędzi zlewu. Musi chlapać Mnie wkurzało wieczne wycieranie szyby, blatu, siebie... :rolleyes: I zabudowa też bardzo bardzo mi się podoba Czy na górze coś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Martuś, robisz smaka na te piękne wnętrza - jest szansa na więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Martuś, robisz smaka na te piękne wnętrza - jest szansa na więcej zdjęć? Jasne:) już masz na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Marto! Kuchnia jest absolutnie fantastyczna! Prosta, ponadczasowa, ale z pazurem. Na baterii nie oszczędzaj, bo pożałujesz To jest element, z którego się często korzysta więc warto kupić dobry produkt. Nie mówię nawet o takich za 1000 czy więcej, ale już za 500-600 zł można coś wybrać. Layla ma wylewkę na wysokości 23 cm powyżej górnej krawędzi zlewu. Musi chlapać Mnie wkurzało wieczne wycieranie szyby, blatu, siebie... :rolleyes: I zabudowa też bardzo bardzo mi się podoba Czy na górze coś będzie? Agata dziękuję za Twoją opinię,rozejrzę się za inną baterią a na górze zabudowy coś na pewno będzie... kurz do ścierania:jawdrop: a tak serio to z tymi płozami to mi się podoba i dzieki temu(wg mnie) nie wygląda ciężko jak kloc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Widziałam:))) No śliczna faktycznie - nie dziwię się że stolarz wystawił powinien jeszcze raz przyjechać i cyknąć po zamontowaniu blatu, to już by mu nikt ze strony nie zszedł Piękna zabudowa - odważna jesteś - zazdroszczę Ci - masz coś wyjątkowego:yes: I super lampy. Same ochy i achy - zasłużenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Widziałam:))) No śliczna faktycznie - nie dziwię się że stolarz wystawił powinien jeszcze raz przyjechać i cyknąć po zamontowaniu blatu, to już by mu nikt ze strony nie zszedł Piękna zabudowa - odważna jesteś - zazdroszczę Ci - masz coś wyjątkowego:yes: I super lampy. Same ochy i achy - zasłużenie! Dziękuję Chloe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bateria Lima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Dwa stoliki kawowe, jeden wysokość 48 cm i średnica 48 cm, drugi wysokość 41,5 cm i średnica 38 cm. stąd super komplet stąd Edytowane 6 Maja 2015 przez martaMarcia dodanie kolejnych stolików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.05.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bateria Lima [ATTACH=CONFIG]316105[/ATTACH] Też będzie chlapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Też będzie chlapać Kurka felek to jaka musi być wysokość,żeby nie chlapało:(? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Kurka felek to jaka musi być wysokość,żeby nie chlapało:(? ja mam teraz zamontowaną łazienkową narazie w kuchni - wylewka od blatu jest na 22cm - czyli tak jak w tych bateriach co tu wklejasz jak na maxa odkręcę to chlapie fakt ale jak lekko, a tak zawsze używam, to nie ma kłopotu z chlapaniem sądzę że jeśli ma być bezpieczniej przy mocniejszym odkręceniu powinna być wysokość około 15cm od krawędzi zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Marta, u mnie teraz jest 16 cm i jak się zagapię to też chlapie, wiadomo. Ale jak myjąc coś, owoce czy mięso, włożę głębiej do zlewu to jest ok. Teść jak korzystał to wszystko było zalane dookoła, dosłownie zalane. Może mam fioła na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Marta, u mnie teraz jest 16 cm i jak się zagapię to też chlapie, wiadomo. Ale jak myjąc coś, owoce czy mięso, włożę głębiej do zlewu to jest ok. Teść jak korzystał to wszystko było zalane dookoła, dosłownie zalane. Może mam fioła na tym punkcie. Bateria dziś do mnie przyjeżdża, zamówiłam niedrogą, trochę niższą... mam nadzieję,że będzie ok, a jak nie to wymienię za jakiś czas. ps. we wtorek będę miała blat , a dziś jadę po pracy poszukać krzesła do kuchni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 :wave: to sie nazywa tempo urzadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 :wave: to sie nazywa tempo urzadzania na dodatek właśnie mi się udało upolować na Weście brakujące łazienkowe duperele z Sodahl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 na dodatek właśnie mi się udało upolować na Weście brakujące łazienkowe duperele z Sodahl:D no nie gadaj! kurde zapomnialam zagladac ale ciesze sie ze upolowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 no nie gadaj! kurde zapomnialam zagladac ale ciesze sie ze upolowalas ściągaj aplikację Westa i zobacz czy coś dla Ciebie zostawiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ściągaj aplikację Westa i zobacz czy coś dla Ciebie zostawiłam:lol2: tjaa jak na zlosc tel sie zawiesil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Weekend pięknie się zaczął kupiłam krzesło do sypialni i hoker do kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts