Mmelisa 08.05.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 http://imageshack.com/a/img673/451/8qw6a8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Oooo bardzo ciekawe krzeslo podoba mi sie kolorystycznie i wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 takie wygodne, takie fajne , najchętniej sprawiłabym sobie takie do stołu (ewentualnie wersję bez podłokietników), niestety w promocji, na ekspozycji było tylko jedno, a normalnie to za drogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 z podlokietnikami do stolu to tylko 2 szt, a reszte bez tak u siebie planuje..ale jak to bedzie wygladac finalnie to nie wiem taaak ceny takich cudeniek stety powalaja na kolana, wiec warto szukac na promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 08.05.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 krzesło miodzio ojjjj już się kuchni w pełnej krasie z blatem nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.05.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 krzesło miodzio ojjjj już się kuchni w pełnej krasie z blatem nie mogę doczekać! Krzesło super, hoker taki sam, tylko nogi ma gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.05.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ktoś pisał do mnie na priv z pytaniem o materac, niestety przez przypadek wykasowałam tę wiadomość, więc odpowiem tu:)ja mam materac z włókna kokosowego, napis na materacu to Natur Palm (ale coś w internecie nie znajduję o nim informacji). Jesteśmy z niego zadowoleni, super wygodny, twardy,ale taki jakby dopasowujący się do ciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 10.05.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 cześć trochę mnie nie bylo, a tu tyle się dzieje Super krzesełko i mężowi mojemu podoba się Twoja konstrukcja oświetleniowa, ułatwi nam zamontowanie lamp w przedpokoju - napisz prosze z czego jest i komu zleciłaś wykonanie, jakiemuś slusarzowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.05.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 cześć trochę mnie nie bylo, a tu tyle się dzieje Super krzesełko i mężowi mojemu podoba się Twoja konstrukcja oświetleniowa, ułatwi nam zamontowanie lamp w przedpokoju - napisz prosze z czego jest i komu zleciłaś wykonanie, jakiemuś slusarzowi? Edytko hej:) faktycznie dawno Cię nie było,nie miałam okazji podziekować za koraliki i za śliczny dodatek do nich:) melduję,że były już ze mną na urlopie;) co do lamp,to kupowałam szynę na wymiar i do tego lampy,poszukać na mailu nazwy producenta,bo powiem szczerze,że wyleciało mi to z głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 11.05.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Martuś, kuchnia na pierwszy "rzut oka" z pierwszego zdjęcia wygląda na bardzo ładną prostą kuchnię, ale z każdym kolejnym zdjęciem odkrywa nowe detale, szczegóły, które tak naprawdę są głównymi atrybutami, myślę, że z blatem będzie sto razy piękniejsza Nie było mnie, bo mamy rewolucję w pracy i siedzimy do nocy:( A szyne gdzie kupowałaś? Jakaś specjalna? Od czego ta szyna? Jeżeli to nie bedzie kłopot, to proszę poszukaj namiarów na lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Martuś, kuchnia na pierwszy "rzut oka" z pierwszego zdjęcia wygląda na bardzo ładną prostą kuchnię, ale z każdym kolejnym zdjęciem odkrywa nowe detale, szczegóły, które tak naprawdę są głównymi atrybutami, myślę, że z blatem będzie sto razy piękniejsza Nie było mnie, bo mamy rewolucję w pracy i siedzimy do nocy:( A szyne gdzie kupowałaś? Jakaś specjalna? Od czego ta szyna? Jeżeli to nie bedzie kłopot, to proszę poszukaj namiarów na lampki Edytko, piszę do Ciebie właśnie maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jutro będzie blat...a tymczasem zioła w pełnej gotowości czekają http://imageshack.com/a/img540/4342/wFPl0j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 11.05.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jeżeli to nie bedzie kłopot, to proszę poszukaj namiarów na lampki ja w sumie tez poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ja w sumie tez poprosze:) to są lampy Labra Geit mini i do nich szynoprzewód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ale u ciebie ładnie..... wszystko tak sie pieknie zgrywac zaczyna.... Slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ale u ciebie ładnie..... wszystko tak sie pieknie zgrywac zaczyna.... Slicznie Dziękuję zainspirowałaś mnie dziś do pokazania mojej zieleniny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Przedstawiam Reksa - stoper do drzwi:D http://imageshack.com/a/img661/3090/VvBalE.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 http://imageshack.com/a/img913/6479/anyW00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziękuję zainspirowałaś mnie dziś do pokazania mojej zieleniny:rolleyes: OOO, no proszę Ale fajny stoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts