martaMarcia 12.05.2015 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Blat się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Blat się robi oooooooooooooooooooooooosuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.05.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Marta pieknie u ciebie no i coraz bardziej przestrzen jest udomowiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 oooooooooooooooooooooooosuper nie poszłam do pracy i panom towarzyszę mam nadzieję,że będzie wszystko ładnie wyglądało:) póki co tylko wiercą i śmierdzi klejem, więc się zaszyłam na górze Marta pieknie u ciebie no i coraz bardziej przestrzen jest udomowiona:) Dzięki Owieczko, jak już będzie blat, to poczuję się jak w domu, bo będzie można użytkować kuchnię a w piątek jak kanapa dojedzie to już domowo na całego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 nie poszłam do pracy i panom towarzyszę mam nadzieję,że będzie wszystko ładnie wyglądało:) póki co tylko wiercą i śmierdzi klejem, więc się zaszyłam na górze : tez brałam urlop jak Panowie montowali u mnie, musiałam dopilnować najważniejszego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 tez brałam urlop jak Panowie montowali u mnie, musiałam dopilnować najważniejszego momentu Tak się uwijają, że wygląda na to,że zaraz skończą. będzie fotorelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 jest i blat http://imageshack.com/a/img538/5176/N5Arkt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 :wave: Martusia Ty juz wiesz, ze ja Twoja/ Wasza kuchnie to Lovjam Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mam nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ooooollllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rewelacyjnie, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 wiecie co? ja to juz czekam na remont kuchni u siebie kuchnia ma mi wystarczyc na jakies max 20 lat... szybko ten czas zleci co nie? juz sie nie moge doczekac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mel czas zapierdalalalalala tak ze niestety szybko minie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 lalalala podoba mi sie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dziewczynki no jest git, aż czekam aż zacznę pichcić Meliska Ty masz kuchnię nówkę nieśmiganą, więc proszę nie myśleć o remontach:) pamiętaj, że mi pierwszej przysługuje remont ...a tak na marginesie to czarna bateria pasowałaby jak nic... jak tu przekonać mojego, że ta, którą kupiliśmy się NIE NADAJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Martusia, baterii nie myj..zajdzie rdza itp... wtedy wiesz nastapi rychly zakup.. ale poki co, to szukaj "tej jedynej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.05.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Marta kuchnia jest niebanalna! Swietnie to wykombinowalas bo nie jest "typowa biala kuchnia" ;) Czy mi sie wydaje czy ty masz bialy zlew? No i by sie przydalo jakies zblizenie na ten bialy blacik:) P.S. Mel co ty sie tak czepiasz swojej kuchni!!! Dopracowalas ja w najdrobniejszym szczegolach a to co bylo do wymiany reklamowalas. Mam ci wyslac zdjecia "siakis" kuchni zebys zobaczyla jak masz ladnie?!!! Edytowane 12 Maja 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Marta kuchnia jest niebanalna! Swietnie to wykombinowalas bo nie jest "typowa biala kuchnia" ;) Czy mi sie wydaje czy ty masz bialy zlew? No i by sie przydalo jakies zblizenie na ten bialy blacik:) Tak, zlew mam też ze staronu tak jak blat:) zbliżenia będą jak wrócę z pracy... trochę dwuznacznie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.05.2015 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Martusia, baterii nie myj..zajdzie rdza itp... wtedy wiesz nastapi rychly zakup.. ale poki co, to szukaj "tej jedynej" Melisko, dziękuję za podrzucenie pomysłu, na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.05.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No tak, zabrzmialo dwuznacznie. Czekam na te zblizenia po pracy:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Owieczka...kuchnia jeszcze nie skonczona z reklamacjami wlasnie zbieram sie psychicznie w sobie, co by pogadac o kolejnym froncie, glupia ja, moglam powiedziec w kwietniu o tym..ale coz.. nie chce wyjsc na czepialska, ale musze pokaz pokaz ! Martusia, do takich "planow" to tylko ja lubie intrygi, czy tez bawic sie w podchody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts