cYg 03.05.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Zapraszam do komentowania dziennikahttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?226477-Garda-w-Karkonoszach Edytowane 3 Maja 2014 przez cYg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 09.05.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Się witam i kciuki trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 10.05.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Tak sobie myślę, czy potrzebny Ci osobny wątek na komentarze, skoro dyskusja toczy się w dzienniku? Widzę, że szybko Wam idzie, pewnie jak my będziemy zaczynać (połowa czerwca) to Wy już będziecie pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cYg 12.05.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Tak sobie myślę, czy potrzebny Ci osobny wątek na komentarze, skoro dyskusja toczy się w dzienniku? A widzisz, założyłem go bo Ty miałaś i myślałem, że taki zwyczaj Widzę, że szybko Wam idzie, pewnie jak my będziemy zaczynać (połowa czerwca) to Wy już będziecie pod dachem Tego bym sobie życzył, ale musimy przypauzować trochę na etapie fundamentów. W tym tygodniu zamierzamy jeszcze położyć kolektor pod pompę ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 22.06.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 musimy przypauzować trochę na etapie fundamentów. W tym tygodniu zamierzamy jeszcze położyć kolektor pod pompę ciepła. Czekam i czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 10.08.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 No i się doczekałam (wiem, wiem, u mnie też cisza - z tego samego powodu ) ) - muszę powiedzieć, że szczęka mi opadła z wrażenia... Wy to już prawie jesteście w domu! W przenośni i dosłownie Zazdroszczę widoków.... chyba już gdzieś to pisałam... Ja usiadłam dzisiaj do komputera z mocnym postanowieniem, że w końcu napiszę co u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts