vega1 04.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 powiedzcie mi, może się ktoś orientuje. Jak się układa gonty tego typu: mają być ułożone równo i tworzyć szachownicę jak tu? czy może mają być układane bez schematu jak tu, gdzie czasem kilka kwadratów jest nad sobą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.05.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Idea jest taka jak na drugim zdjęciu. Ma imitować drewniany gont. Idealny jest tu Tiri firmy Isola. Czy aby nie pokazałeś dwóch różnych rodzajów gontu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 05.05.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) być może są to dwa różne gonty - nie wiem. Ale chodziło mi właśnie o sposób układania. Czyli mamy dążyć do ułożenia nierównomiernego? Nie od "linijki" ? Szkoda że cena te Isoli jest megaaaa... Edytowane 5 Maja 2014 przez vega1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts