Patryk 24.05.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Mam pytanko.Co zrobić w przypadku gdy ziemia na około mojego domu jest gliniasta a chcę posiać trawę.Czy spulchnić jakoś tą ziemię,czy ją przeorać gryzarką lub jakimś innym sprzętem,później zakupić świeżą ziemię - rozsypać i posiać na niej trawę?Podczas opadów deszczu jest dosłownie makabra.Poradźcie co zrobić sensownego by było normalnie.A jak by sprawowała się gotowa trawa na takim podłożu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz 01.06.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 uwaga nie dobrze pisze po polsku !muszisz zmieszacz twoja ziemia z zwirem i jak mozesz z torfem, ilosc zwiru = sprobuj naj pierw na maly kawalek... okolo 5cm na cala powierchniejakosc zwiru = gruby mozesz naj pierw pryskacz roundupem , pozniej wysipacz zwir i zmieszacz, tylko uwaga : nie oracz gleboko ! tylko zwieszku !powodzenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts