boras25 06.05.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam was wiecie coś na temat tej pompy a może coś na temat tego producenta URLICH Mam zamiar zamontować sobie pompę ciepła bo mam już kocioł gazowy immergas do tego mam zbiornik na wodę 400litrów bo rodzinka liczy sobie 6 osób dom ocieplony grafitowym styropianem 150mm wełna na dachy Rockwool w sumie 250mm i chciałem żeby w lato głównie mieć ciepłą wodę użytkową z pompy ciepła a i w pozostałych miesiącach żeby wspomagała piec gazowy kondensacyjny.Proszę powiedzcie co o tym sądzicie może jakieś inne rozwiązania ??ale nie ukrywam że zależy mi na pompie ciepła tylko w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 06.05.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jeżeli nie spalisz gazu to i tak zapłacisz opłatę stałą.A Urlich to polska marka .Sprzedają różne produkty pod swoją marką.Ile teraz kosztuje Ciebie cwu w lecie?70 zł opłaty stałej zapłacisz .Warto policzyć .Mało prawdopodobne ,żeby to się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts