slawek2535 06.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam. W lutym miałem pożar w którym niestety spaliły mi sie wszystkie narzedzia ( garaz ) oraz czesc domu. Remont idzie pelna para ale trzeba powoli przygotowac sie do sezonu, stad moje pytanie. Jaki karcher wybrac ? Mialem karchera 2.400 kupiony za 399 zł z przesylka teraz widze jego cena 529 zł najtaniej, prosilbym o polecenie modelu w nizszej cenie o podobnych parametrach, karcher wykorzystywany głownie do mycia kostki i auta. Kosa spalinowa, mam troche terenu do którego potrzebuje kosy, mialem Makite nie pamietam modelu ale chce teraz Stihla, co sadzicie o modelu FS 56 ? Widzialem na zywo w akcji, trawke kosi nie wiem tylko jak z jej trwaloscia i chyba nie daja noza w zestawie ani szelek, patrzylem takze FS90 ale 500 zł roznicy a mala roznica w mocy silnika. Kosiarka do trawy, trwała z napedem silnik " Briggsa" ktos moze cos ciekawego polecic za rozsadne pieniadze ? Nie chce zakladac 3 nowych wątkow mysle ze kazdy ma swoim garazu te sprzety wiec cos ciekawego moze napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 07.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Co do myjki - doświadczenia brak Kosa Stihl FS 56 - fajny sprzęt, na pewno wystarczy do domowego użytku. Ja mam kosę marketową za mniej niż 200 zyla i służy już 2 lata ( głównie wykaszanie tam, gdzie kosiarka nie wjedzie, więc nie jest katowana). Co do Stihla, to kupując za gotówkę, możesz jeszcze w dobrych pieniądzach wynegocjować szelki, tarczę itp. Ja w swoim chińczyku leję do mieszanki oryginalny miksol Stihla - polecił mi to znajomy, bo ponoć ten olej ma najlepsze właściwości i wszystkie jego sprzęty na tym chodzą. Co do kosiarki, to popatrz w marketach - napęd, silnik B&S, kosz, to musisz liczyć od ok. 900 zł. wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 28.05.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Polecam zainteresować się też w przypadku kosiarek koszem z plastiku i z tekstyliów. Bardzo dobry kompromis między zaletami dwóch rodzajów materiałów. Jest nadal lekki, ale nie rozwala się jak typowo tekstylny. Górna część, gdzie uderza trawa jest z plastiku lepiej to znosi. Na zdjęciu jak to wygląda dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts