seba3900 06.05.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość jak coś pomieszam.Na wstępie mam pytanie. W jaki sposób mogę dodać nowy temat na forum ?Chciałbym kilka rzeczy dowiedzieć się na temat układania płytek na schodach zewnętrznych a słyszałem że to nie jest prosta sprawa.Schody zostały wykonane w zeszły piątek i muszą odstać koło miesiąca w zależności od pogody także baton jest świeży i nie powinno być problemu. Jaką muszę wykonać izolacje pod płytki ? Sam grunt głęboko penetrujący nie wystarczy pewnie więc co radzicie ?Nie chce żeby płytki po odpadały po roku czy dwóch. Trzeba zastosować jakieś specjalne grunty ? Jakąś hydroizolacje ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts