Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ale numer....

EDZIA

Recommended Posts

Napisałam coś w wątku umieszczonym dziś przez Redakcję na Forum o dyskretnych producentach, po mnie napisał post mieczotronix wtedy chciałam coś poprawić w swoim poście ale zamiast na zmień weszłam na cytuj, usuwając niepotrzbną wypowiedź zniknął cały wątek a po wątku zostało tylko to

Uwagi o Forum Muratora

Dziękujemy za wszystkie sygnały i opinie...

275 4195 01 Sty 1970 02:00

Czyżby kolejna sprawa dla agentów archiwum x 8) 8) 8)

Redakcję i mieczotronixa przepraszam za skasowanie :(

Wczoraj dziwne rzeczy się działy...

Podobny komunikat wystąpił kilka razy w różnych tematach.

I nie tylko Tobie Edzia udało się wykasować wcześniejszy "dorobek postny" :D

Ma to chyba związek z korektą wypowiedzi, albo ich usuwaniem.

Ciekawe......

Notabene, ten Twój temat też nie był widoczny do jakiejś 9 rano... :roll:

Dzięki ponury, że napisałeś o tym, bo dziś rano kiedy zobaczyłam tu skasowany wczoraj wątek myślałam, że jakaś pomroczność mnie wczoraj ogarnęła czy cóś :wink: :roll: :oops:

A tu się okazuje, że wcale mi się to wszystko nie przyśniło. :wink:

Edziu umnie tez tak było w dziale ZRÓB TO SAM zamieściłęm w Poście ALTANKA jakieś stronki i obrazek i chciałem zrobić zmiane noi pokazało mi że ERROR i sie okazało że tego postu potem nie było w całości Napisałem do REDAKCJI że zniknoł POst co jest grane oni mi napisali żebym za pomocą SZUKAJ znalazł wontek ale tak szukałem wtedy noi kicha na nastepny dzień Post był w całości a już myślałąem że zlikwidowałem POST kogoś a Robi powiedział nawet że mnie wywalą z Forum za Hakerstwo nieświadome :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam ARi :wink: