EDZIA 24.05.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Napisałam coś w wątku umieszczonym dziś przez Redakcję na Forum o dyskretnych producentach, po mnie napisał post mieczotronix wtedy chciałam coś poprawić w swoim poście ale zamiast na zmień weszłam na cytuj, usuwając niepotrzbną wypowiedź zniknął cały wątek a po wątku zostało tylko to Uwagi o Forum Muratora Dziękujemy za wszystkie sygnały i opinie... 275 4195 01 Sty 1970 02:00 Czyżby kolejna sprawa dla agentów archiwum x Redakcję i mieczotronixa przepraszam za skasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Wczoraj dziwne rzeczy się działy... Podobny komunikat wystąpił kilka razy w różnych tematach. I nie tylko Tobie Edzia udało się wykasować wcześniejszy "dorobek postny" Ma to chyba związek z korektą wypowiedzi, albo ich usuwaniem. Ciekawe...... Notabene, ten Twój temat też nie był widoczny do jakiejś 9 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2004 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Dzięki ponury, że napisałeś o tym, bo dziś rano kiedy zobaczyłam tu skasowany wczoraj wątek myślałam, że jakaś pomroczność mnie wczoraj ogarnęła czy cóś A tu się okazuje, że wcale mi się to wszystko nie przyśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 26.05.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Edziu umnie tez tak było w dziale ZRÓB TO SAM zamieściłęm w Poście ALTANKA jakieś stronki i obrazek i chciałem zrobić zmiane noi pokazało mi że ERROR i sie okazało że tego postu potem nie było w całości Napisałem do REDAKCJI że zniknoł POst co jest grane oni mi napisali żebym za pomocą SZUKAJ znalazł wontek ale tak szukałem wtedy noi kicha na nastepny dzień Post był w całości a już myślałąem że zlikwidowałem POST kogoś a Robi powiedział nawet że mnie wywalą z Forum za Hakerstwo nieświadome Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ari, Ty hakerze.. Oj, cuda się tu ostatnio działy...cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 02.06.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ari, Ty hakerze.. Oj, cuda się tu ostatnio działy...cuda... Witam AgnesK a co tam piszą w Twojej mądrej książce bo czytasz i czytasz, podziel sie. Co piszą na ten temat tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts