Gregorius28 07.05.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam. Szukam porad odnośnie remontu podłogi z modrzewia. Na 100% ma ponad 100lat. Nie chcę jej zakryć beznadziejnymi panelami tylko uratować to co mam. Podpowiedzcie proszę: 1. Co zrobić ze szczelinami ok 3-5mm (przekładka odpada) 2. olejować czy lakierować ( pokój dziecinny i sypialnia) 3. Jakich produktów (marka) zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 08.05.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Odezwij się do dziobaka: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?137266-STOLARSTWO-przygoda-hobby-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87 To jego wątek ... robi CUDA z drewna i zjadł sobie na tym zęby ... a może i parę desek przy robocie . Nikogo lepszego na forum nie kojarzę. Modrzew przepiękny i cieszy mnie to, że doceniasz jego wartość. Ja z drewnem mam mało do czynienia - raczej tylko majsterkuję niż znam się na technologii więc nie chcę Ci nic podpowiadać, bo są bardziej kompetentni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorius28 08.05.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wątpię żeby pomógł bo ponad rok na forum nie zaglądał. Ale dzięki za namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts