tomekwa 07.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Szukam alternatywy dla La Nordica Fortuna BIFACCIALE lub Panorama. Wymagania: Niższa cena Podobne wymiary (130x55x50) Jak najniższa moc (max. 5-6KW) Możliwość ustawienia na środku pomieszczenia (czyli ładny wygląd z każdej strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 09.05.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ciężko znaleźć podobny piec, jako alternatywę mogę polecić piec ATIKA z THORMY, minus jest taki że nie ustawisz go centralnie ponieważ od tyłu jest blacha zamiast kafla, jako plusy można duża przeszklona powierzchnia, ładne matowe kafle, 2 kręgi akumulacyjne od góry + bloczki akumulacyjne po bokach na całej wysokości paleniska, cena dostępne kolory: czarny mat, bordo, kość słoniowa poniżej link: http://wklady-kominkowe.com/pl/piecyk-thorma-atika-75kw-czarny-z-akumulacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 11.05.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Niestety odpada. Bedzie stal na srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilM 11.05.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Mamy w ofercie bardzo podobny piecyk wolnostojący z tym że niestety o około 60% droższy.Ciężko będzie znaleźć piecyk tego typu o podobnej jakości w niższej cenie.Uważam że piecyki firmy LaNordicaExtraflame nie mają wygórowanych cen - biorąc pod uwagę ich wygląd i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 12.05.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mogę Ci coś zrobić. Tańsze raczej nie będzie, ale dopasowane do potrzeb. Zarówno technicznie, jak i "dizajnersko"... http://tvwielkopolska.pl/index.php/midzynarodowe-targi-poznaskie/budma-2014/12117-budma-2014-r-piotr-batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 29.05.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dziękuje za odpowiedzi. Jednak zamówiłem Fortuna BIFACCIALE. Znalazłem w cenie niższej. Zlecone z montażem, więc -15%. Cena wysoka ale akceptowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominteka 01.03.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam, I jak wyszło ? Można się pochwalić śmiało zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts