darek2009 07.05.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Szukam informacji od użytkowników (budujących) domy prefabrykowane betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.05.2014 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Melduję się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanchet 01.07.2014 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 podbijam temat, czy może jednak ktoś?ogarniam temat z czego budować dom i prefabrykaty betonowe jakoś najbardziej do mnie przemawiają.Także haloooo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drza 30.06.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam,Chciałem odświeżyć temat. Proszę o wypowiedź osób, które mają doświadczenie w budowie domów z prefabrykatów betonowych. Jak możecie polecić konkretne firmy, które wykonują domy w tej technologii to byłbym wdzięczny. Udało mi się znaleźć 3 firmy: Mabudo, Baumat i Sewaco. Jestem na etapie sprawdzania szczegółów ofert. Proszę także pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nie wiem czy wiesz, ale to jest forum budowniczych domków jednorodzinnych. W przypadku tychże domków budowa z prefabrykatów betonowych to jest jak strzelanie z armaty do muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 19.06.2021 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Chcę odświeżyć temat, czy w obecnej sytuacji ( ceny robocizny ) ktoś budował do jednorodziny korzystając z prefabrykatów ?Mam tylko doświadczenie z płytą żerańską w swoim domu i dobrze wspominam wykonanie stropu w tej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 20.06.2021 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 wyguglaj sobie MIHATA.Byłem bliski zdecydowania się na prefabrykat keramzytowy czy keramzytowo-betonowy. Nie zdecydowałem się tylko z uwagi na cenę, którą jest zauważalnie wyższa względem tradycyjnego budowania. Obserwuję ich w sieci i dają się poznać wyłącznie jako profesjonaliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 21.06.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 wyguglaj sobie MIHATA. Byłem bliski zdecydowania się na prefabrykat keramzytowy czy keramzytowo-betonowy. Nie zdecydowałem się tylko z uwagi na cenę, którą jest zauważalnie wyższa względem tradycyjnego budowania. Obserwuję ich w sieci i dają się poznać wyłącznie jako profesjonaliści. Niestety, na FB jest informacja, że działają obecnie na terenie Trójmiasta i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 21.06.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Jak z nimi rozmawiałem to okolica Łodzi (jej wschodnia strona) były w zasięgu ich działania. Może tam są nieaktualne dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 21.06.2021 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Inwestycja ma być w okolicach Białegostoku, i na terenie podlaskiego rządzi prefabrykacja drewniana. Myślę o kilku powtarzalnych domach, dlatego kieruję się w kierunku prefabrykacji. Myślę że beton w Polsce łatwiej sprzedać niż technologię szkieletową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts