anta17 08.05.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam wszystkich i prosze o porade poniewaz zaraz bedzie stawiany pierwszy bloczek fundamentowy , majster powiedzial ze chce przed zrobic izolacje poziomą i przed polozeniem papy termozgrzewalnej 4mm chce wysmarowac jeszcze abizolem R nie wodynym lecz na rozpuszczalniku i teraz moje pytanie czy jesli styropian przy izolacji pionowej bedzie sie konczyl na wysokosci laczenia lawy z bloczkiem to czy nie rozpusci styropianu? Bo podobno izolacja na rozpuszczalnikach lubi parowac i nie wiem..... czy lepiej lepik na wodzie czy na rozpuszczalniku?. Majster mowi ze wodny dlugo schnie i moze sie rozpuscic od wody w gruncie. Co robic....? powiedzial ze nic nie ropusci bo na tym abizolu i tak bedzie lezala papa szerzej niz lawa fundamentowa i bedzie jedno od drugiego oddzielala, dlatego styropian nie bedzie sie stykal ztym abizolem bezposrednio prosze o porade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anta17 08.05.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 nikt sie nie wypowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Mnie ciekawi na czym ta papa szersza niz ława będzie się opierać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektor G2 09.05.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Moim zdaniem jepszy bylby dysperbit grunt pod pape termozgrzewalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarex18 05.07.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Lepiej bez rozpuszczalników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts