lukas30 08.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 witam dostałem dom po rodzicach budowa z 1988r na ścianach beton i trochę gipsu wszystko krzywe, popękane sufity , gdzie nie gdzie odparzone ściany .I pytanie mam czy lepiej skuć ściany do cegły i tynk maszynowo położyć czy na wszystko nakleić płyty gipsowe Nida ?? dodam ze w każdym pomieszczeniu obniżę sufit o 15cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcosK 09.05.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 jest cieplo kładz tynk :PP co do plyt to spoko tylko ja osobiscie zrobilem tak w domku na wsi (fakt był stary) i mam straszny problem z wieszaniem szafek, obrasow i tego typu pierdoły. Pozatym duza możliwosc ze zarysuja ci sie łączenia, gniazdka wypadają,. Płyta oczywiscie ma tez dobre strony, tj. tempo pracy i ew przy scianach dzialowych mozliwosci przebudowy jak ci sie układ mieszkania znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas30 15.05.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 to jest dom 280m ale garaż i piwnice odpuszczam 6 pokoi klatka schodowa i 2 łazienki tyle trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts