Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam pięknie,

Poniżej przedstawiam kilka produktów z naszego sklepu stacjonarnego na które skończyła nam się umowa ekspozycyjna i możemy je Państwu zaproponować w bardzo dobrej cenie. Produktu w stanie fizycznym nowe, na ekspozycji max 7 miesięcy.

Piecyki wolnostojące:

THORMA COLMAR INOX - cena 1610zł

THORMA CREMONA czarny/kafel piaskowiec - cena 2170zł

THORMA BORGHOLM kafel brąz - cena 3470zł

THORMA DELIA serpentino - cena 8000zł

THORMA FALUN II czarny/bordo - cena 2240zł

THORMA BOZEN kol. cegła - cena 850zł

EUROKOM Ingrid - cena 990zł

INVICTA IILLY - cena 1700zł

Wkłady kominkowe:

KOBOK Horizontal 670/500 10kW - cena 4480zł

KOBOK Horizontal SM 670/500 10kW - cena 4640zł

Narożny KOBOK Corner 670/500 szyba 330 10-14kW Lewy / Prawy - cena 5980zł

Narożny KOBOK Corner SM 670/500 szyba 330 10-14kW Lewy / Prawy - cena 6170zł

Wkłady używane lub po ekspozycyjne z BeF-a:

BeF AQUA 7 - cena 5300zł

BeF TREND V8 - cena 7500zł

Bef Twin V 9 AQUATIC z płaszczem wodnym - cena 7500zł - cena nowego wkładu wg ceny katalogowej 13346zł brutto.

Opis dodatkowy:

Wkład z 6-cio miesięczną gwarancją producenta, stary model ale nigdy nie używany (różnica w wyglądzie szamotu wewnątrz paleniska, na drzwiach podnoszonych do góry klamka srebrna - która w obecnych wkładach jest dostępna za dopłatą 100zł netto)

Narożny wkład kominkowy Bef Inter V 8 CL - cena 5300zł

Dodatkowy opis:

Wkład krótko używany, model bieżący, gwarancja producenta - 6 miesięcy, szyba gięta

Szeroki wkład kominkowy Bef Trend V 14 - cena 8000zł

Dodatkowy opis:

Wkład krótko używany, model bieżący, gwarancja producenta - 6 miesięcy, szyba gięta

Wkład kominkowy Bef Start V 6 CP - cena 5300zł wkład krótko używany

Wkład kominkowy Bef Inter V 9 CP - cena 5200zł REZERWACJA wkład krótko używany - odnowiony szamot

Wkład kominkowy z płaszczem wodnym Bef START AQUA 7 - cena 5300zł wkład krótko używany

Bef Start V 6 CP - cena 7000zł - wkład nowy poekspozycyjny -dostępne 3szt

Piec na pellet:

UŻYWANY przez 6 miesięcy z gwarancją do września 2015r piecyk na pellet RED DALIA 6kW kolor biały - cena 3740zł netto

Ponadto posiadamy kilka ofert wyprzedaż-owych z zaprzyjaźnionych sklepów i hurtowni które są dostępne pod zakładką Wyprzedaż ekspozycji w naszym sklepie internetowym www.wklady-kominkowe.com

W razie pytań proszę pisać, dzwonić lub przyjechać do Bielska :)

DSC00190.JPG

DSC00191.JPG

DSC00192.jpg

DSC00193.jpg

DSC00194.JPG

Edytowane przez ktototaki

Dzięki niktspecjalny,

dzięki KamilM,

w nadchodzącym tygodniu zostaną dodane wkłady firmy BeF na bardzo atrakcyjnych warunkach - wkłady poekspozycyjne i używane w celach demonstracyjnych przez krótki okres. Ze wstępnych ustaleń mają być bez gwarancji co ma rekompensować cena, ale postaram się wymusić chociaż 2 - letnią gwarancję na importerze by kupujący mogli spać spokojnie :)

Witam.

Dwuletnią gwarancję to dać musisz Ty ... a nie producent czy też importer ... żadnej łaski nie robisz ... obojętne czy opchniesz detaliście pinezkę czy też używany wkład kominkowy ...

Pozdrawiam.

Forest-Natura nie do końca się z Tobą zgodzę, poniżej przesyłam lekturę z którą każdy kupujący z resztą cokolwiek i to nie tylko w internecie powinien się zapoznać. Produkt nawet "nowy" nie musi mieć jakiejkolwiek gwarancji.

http://finanse.wp.pl/kat,1037883,title,Nie-kazdy-produkt-podlega-gwarancji-kazdy-mozna-jednak-zareklamowac,wid,15404799,wiadomosc.html?ticaid=112b67

http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/rekojmia;przy;kupnie;rzeczy;uzywanych;przez;internet,101,0,825445.html

Była kiedyś w Poznaniu pewna firma, która sformułowała gwarancję w podobnym duchu. Kupisz, zapłacisz, zapomnij o mnie! Oczywiście gwarancja była, a jakże. Na wszystko co się nie psuje!:D

Skłonności do wydymania klienta to marzenie wielu handlowców...

Ilość osób nie ma związku z tematem wątku. Skup się na promocjach...;)

Jest kilku takich, którzy dają gwarancję nawet na szybę. W pewnych kręgach zwyczaj ten trudny do zaakceptowania, bo to wyraz kultury i dobrego obyczaju...Pojęcia coraz mniej modne ...

klepać co ślina na palce przyniesie to każdy potrafi, tak postępuje większość "elity" tego forum, nikt nikomu nie pomoże, jeden przez drugiego się przekrzykuje i zawsze z treściwego wątku próbuje zrobić szmatławiec.

Ten wątek - mój wątek - jest dla ludzi którzy szukają produktów w okazjonalnej cenie, każdy produkt używany będzie dokładnie opisany tak by kupujący nie kupował kota w worku. Każdy produkt posiada gwarancję producenta o ile on ją udzieli, jeżeli nie to klientowi przysługuje prawo rękojmi lub prawo reklamacji towaru niezgodnego z umową. Tyle w temacie.

DSC00194.jpg

Edytowane przez ktototaki

a o rękojmi Panowie nigdy nie słyszeli? eniu czemu nie piszesz z konta Batury przecież to 1 osoba, poza tym proszę wymienić producenta który daje gwarancję na szybę, ruszt, deflektor, szamot, płotek.

eeee.... nie ma takiego?

Dodam jeszcze, że są tacy producenci co dają gwarancje na ceramiczne wyłożenia palenisk wkładów kominkowych...

Oczywiście mam na myśli polskich producentów

Są pewni producenci wkładów kominkowych, którzy swoim działaniem mobilizują innych producentów. Tak to działa.

Fajnie, że to akurat polski producent... no ale informacje są ogólnie dostępne.

No nie mogę się rozpisywać, bo muszę zająć się wypisywaniem listów przewozowych - jakiś "szał" w tej porze roku na materiały do budowy kominków nastał.

I to bez promocji !!!

Pozdrawiam

Edytowane przez bohusz

:rolleyes:to zależy czy palce będą poślinione czy nie...:rolleyes:

No ENIU

My tu poważnie i merytorycznie rozmawiamy o PROMOCJACH, a Ty wyskakujesz z palcami poślinionymi....

Przecież promocje to poważne sprawy, nawet w BIEDRONKACH są dostępne.

A więc Eniu skup się i ogłoś jakieś promocje... tylko nie wyskocz znów jak filip z konopi.

Do ktototaki

Proszę się nie przejmować upierdliwością w/w, oni choćby w trzech osobach nie zmienią się i swojego podejścia do konkurencji.To jak dżuma.Oni jak zawsze chcą być na wierzchu...ale do czasu.

Jeszcze raz zrezygnujcie Państowo z tych którzy już wiele powiedzieli w tematach kominkowych.Emerytura i miejsce dla tych co zmieniają coś w tej branży.

Bardzo rzetelna firma.Brawo. Będę zawsze polecał.

www.wklady-kominkowe.com

No ENIU

My tu poważnie i merytorycznie rozmawiamy o PROMOCJACH, a Ty wyskakujesz z palcami poślinionymi....

Przecież promocje to poważne sprawy, nawet w BIEDRONKACH są dostępne.

A więc Eniu skup się i ogłoś jakieś promocje... tylko nie wyskocz znów jak filip z konopi.

Piotr już tak ma bohuniu pal to diabli bo się wrzodów nabawisz z tego tłumaczenia.:bye:.Nie każ mu się skupiać bo coś pęknie ,np. żyłka w du........:wiggle:

Do ktototaki

Proszę się nie przejmować upierdliwością w/w, oni choćby w trzech osobach nie zmienią się i swojego podejścia do konkurencji.To jak dżuma.Oni jak zawsze chcą być na wierzchu...ale do czasu.

Jeszcze raz zrezygnujcie Państowo z tych którzy już wiele powiedzieli w tematach kominkowych.Emerytura i miejsce dla tych co zmieniają coś w tej branży.

Bardzo rzetelna firma.Brawo. Będę zawsze polecał.

http://www.wklady-kominkowe.com

Dzięki niktspecjalny, śledzę to forum przynajmniej od 2 lat, dzięki uprzejmości wymienionych przez Ciebie Panów przynajmniej 3 razy zawieszono mi konto, a obecne działania nie wiem ku czemu służą. Panowie pogódźcie się z faktem już dokonanym - ludzie szukają produktów premium w dobrej cenie do samodzielnej zabudowy lub montażu i znajdują je u mnie :D a teksty typu "kupiłeś wkład w internecie to sobie sam go zabuduj bo ja się tego nie podejmę" odchodzą do lamusa. Coraz więcej firm ogłasza się, że oferuje zabudowę i podłączenie wkładów kupionych przez klienta czy to przez internet, czy w markecie budowlanym. Więc jeśli nie u Was to gdzie indziej.

Tyle w temacie. :lol2:

Dzięki niktspecjalny, śledzę to forum przynajmniej od 2 lat, dzięki uprzejmości wymienionych przez Ciebie Panów przynajmniej 3 razy zawieszono mi konto, a obecne działania nie wiem ku czemu służą. Panowie pogódźcie się z faktem już dokonanym - ludzie szukają produktów premium w dobrej cenie do samodzielnej zabudowy lub montażu i znajdują je u mnie :D a teksty typu "kupiłeś wkład w internecie to sobie sam go zabuduj bo ja się tego nie podejmę" odchodzą do lamusa. Coraz więcej firm ogłasza się, że oferuje zabudowę i podłączenie wkładów kupionych przez klienta czy to przez internet, czy w markecie budowlanym. Więc jeśli nie u Was to gdzie indziej.

Tyle w temacie. :lol2:

Serdecznie pozdrawiam.Kontrowersyjny jestem na FM ale daję radę .............Ty się przynajmniej trzymaj bo masz swój program i fason.