Poni 08.05.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam, może ktoś z praktykujących instalatorów mógłby mi podpowiedzieć jaki kabel (ilość żył, przekrój żył) należy zastosować aby połączyć rekuperator ze sterownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 08.05.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Który reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 08.05.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A tego jeszcze nie wiadomo na razie jestem na etapie elektryki, a nie wentylacji. Myślę że przekrój żył jest podobny ilość może być inna w zależności od funkcji sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 08.05.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Najwięcej co spotkałem to 12 x 0.25mm, najmniej to 0 żył.A po co kabel bez centrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.05.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam, może ktoś z praktykujących instalatorów mógłby mi podpowiedzieć jaki kabel (ilość żył, przekrój żył) należy zastosować aby połączyć rekuperator ze sterownikiem? U mnie jest ekranowany 8x0,5 mm (nie skrętka) reku Brink - czemu taki ? akurat taki miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 09.05.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Najwięcej co spotkałem to 12 x 0.25mm, najmniej to 0 żył. A po co kabel bez centrali? Bo jestem przed tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 09.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Bo jestem przed tynkami. To nie lepiej peshla dać, a potem przewód? Gdyby centralę trzeba wymienić na inną - to i sterownik będzie można. Poza tym, kanały będzie Pan po tynkach robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts