rafałek 25.05.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Po ulewnych deszczach zawaliła się część domu. Czy myślicie, że będzie można z tego coś jeszcze zrobić czy tylko spychacz i od nowa...Zauważcie, że zbrojenie ekipa wykonałą bardzo starannie a beton też był wysokiej klasy. http://www.europartner.com.pl/katastrofa/katastrofa.jpg Pozdrawiam i liczę na ciekawe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.05.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Działka ładna, leśna.Design takiego wnętrza jak na zdjęciu może być odlotowy - trochę stali i szkła do tych kamieni i będzie fajne - np. ogródek zimowy.Albo garaz podziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adamek 25.05.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Jaka tam katastrofa. Ja tu widzę tylko dach do wymiany. Garaż, piwnica i ściany sa w porządku. No może troche okna przysypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 25.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 eeetam - regipsy na stelażu i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 25.05.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 A to nie przypadkiem " Wilczy Szaniec " w Gierloży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 25.05.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 No właśnie gdzie take urocze panzerwerki są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 25.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 A ubezpieczony byles? Moze sie da jakas kaske wyciagnac a z rumowiska zrobic skalniaczek by obok postawic cos bardziej wspolczesnego... Ten projekt mial za malo plastiku, tak juz sie nie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2004 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Jest to północny fragment MRU (Międzyrzecki Rejon Umocniony) - GW Ludendorf (okolice Skwierzyny). Kiedyś łażenie po bunkrach to byłą wspaniała przygoda - prawie jak wyjście w góry - teraz czasu brak http://www.europartner.com.pl/katastrofa/katastrofa_2.jpg A tu miało być okienko do witania nieproszonych gości... ale zbieracze złomu wyrwali okienko i teraz mam przeciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 25.05.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 fajną masz tą chałupę. Przynajmniej najść sie nie boisz........ Bombardowanie czy ostrzał to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz B 25.05.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 A przewidziałeś może piwniczkę na wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.05.2004 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Już jest wykopane zejście do piwniczki - beton trochę popękał ale myślę że wystarczy przeszpachlować... Jeszcze tylko schody i można będzie schodzić normalnie. Myślę, że taka głębokość wystarczy i zimą nic nie przemarznie. http://www.europartner.com.pl/katastrofa/katastrofa_3.jpg Pozdrawiam wszystkich sympatyków solidnych konstrukcji. PS. Tak się ciągle zastanawiam - po co ludzie łążą po górach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 26.05.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 To ja widze mozliwosci na GWC napisz jaki masz kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 26.05.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Piwnicę pewnie masz ogromniastą??? A może jakieś zwierzątka tam chodujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ostatnio sprawdza się hodowla nietoperzy, teść namawia nsa na pieczarki lub boczniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 08.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 rafalek, co ty jaja sobie robisz???? oczywiste jest, ze to wina architekta, ktory dostosowywal projekt do warunkow lokalnych!!!!!!!! od razu widac, ze nie zbadal linii przemarzania gruntow... o sasiedzie - dywersancie, ktory wykopywal dotychczas chrzan na twojej dzialce nie wspomne!!!! polecam prawnikow Michaela J. - sa aktualnie bezrobotni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A tak na poważnie, to nieźle kiedys budowali. Osobiście mam większe zaufanie do tych konstrukcji (nawet częściowo wysadzonych), niż do najnowszych produkcji naszych developerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A tak na poważnie, to nieźle kiedys budowali. Osobiście mam większe zaufanie do tych konstrukcji (nawet częściowo wysadzonych), niż do najnowszych produkcji naszych developerów. łoj tak...a słyszałeś jak elektrownię dżąderkową w Żarnowcu budowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale tam to nawet połowy tego co w okolicy z jakiej są te fotki nie zrobili. Ostatnio zabrałem rodzinkę która do nas zawitała w gości i jak zobaczyli jaka linia kolejki jest pod ziemią to się nie mogli nadziwić, że kiedyś tyle zrobili w tak krótkim czasie a stolycy ciągle metro dłubią i dłubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale tam to nawet połowy tego co w okolicy z jakiej są te fotki nie zrobili. Ostatnio zabrałem rodzinkę która do nas zawitała w gości i jak zobaczyli jaka linia kolejki jest pod ziemią to się nie mogli nadziwić, że kiedyś tyle zrobili w tak krótkim czasie a stolycy ciągle metro dłubią i dłubią... No wiesz tam to tona cementu do kręcenia betonu,a trzy na bok... ,swego czasu jeździłem z kierowcą wożącym beton do tamtej budowy. Nawet nie wiesz ile chałup w okolicach wtedy wybudowano. Za starej ,ryczącej komuny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Bo wtedy państwo wspierało budownictwo indywidualne a teraz patrzy jak by tu kogo obskubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts