nikt ważny 15.05.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 15.05.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 trzy pkt podparcia zrobione hmm cegła pełną .... listwa wzmacniana równiez była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 19.05.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Tak sie zastanawiam, a jak by tą listwę wypełnic pianką ??? w sumie to pełna ona nie była. Nawiercić otwór wstrzelic pianke wypełnić ... jakaś izolacja by zawsze byla. Co o tym mysli szanowne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.05.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jak chcesz się bawić, czemu nie, tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 20.05.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 A jak najlepiej zmniejszyc mostek termiczny od strony tarasu ? wstepnie z kostyki ma być ulożony. jakie teraz standardy obowiazuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.05.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ??? co wy z tymi mostkami ? ??A dokładnie powiedz jak masz zrobione i gdzie ten mostek ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 20.05.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) Jeszcze tarasu nie mam, ale jak bedę miał w tym roku to żeby betonem mi nie zalali pod same okno tudzież kosta w planie, cuda już widziałem rózne. . Czasami lepiej sprawdzić na forum niż potem następni żeby poprawiali. Chodzi mi głównie o rozwiazania techniczne. Edytowane 20 Maja 2014 przez akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Przepraszam, czytasz? Czy tylko pytasz? Pokazywałem rysunki nie raz, jak robi się przy tarasie. Rysunek pokazuje samą idee ale też można kopiować to rozwiązanie. Ważne by drzwi tarasowe było podparte, by było zakotwione tak by wylewka ich nie wygięła, by od wewnątrz były ocieplone - tu rozwiązań jest wiele i trzeba rozpatrywać daną sytuację indywidualnie. Od zewnątrz musi być zrobiona izolacja przeciwwodna i w jakiś sposób zabezpieczona - np. zwykłym parapetem po raz ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts