vonArturo 09.05.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Witam. Do czego mogę wykorzystać wodę z kondensatu z pompy ciepła? Słyszałem że do kwiatków się nadaje ( pelargonia i kaktusy ) ale czy to prawda? Jakie właściwości spożywcze może ta woda miećZ góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 09.05.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 To jest zwykła woda. Jak nie miałem systemu odprowadzania to pies ją pił regularnie i nic mu nie było. Teraz leci to do kanalizacji deszczowej i potem do zbiornika, z którego podlewam ogród lub myję samochody. Rośliny rosną, samochody nie zardzewiały:D wiec raczej nie masz się o co martwić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 09.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ta woda ma te same własciwości co deszczówka , tak ze raczej szkodliwa nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 09.05.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ta woda ma te same własciwości co deszczówka , tak ze raczej szkodliwa nie jest zależy jaka deszczówka i gdzie . u siebie chcę spróbować prania w deszczówce i spłukiwania deszczówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts