Pedro 06.04.2001 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2001 czy to prawda ze ogrzewanie podlogowe powzej 50 m rury musi byc podzielone na polowe i kazda polowka osobne zasilanie czy pologowka musi miec odpowietrzenie jak tak to w ktorym miejscu?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczypior 20.04.2001 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2001 Z podziałem to chyba prawda. Nie wiem tylko czy 50. Odpowietrzenie robi się w rozdzielaczu. Jest tam zwykły automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2001 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2001 50 m rury nie jest warością graniczną dla dzielenia podłogówki na obwody. Podział w dużej mierze zależy to od strat ciśnienia w takim obwodzie, a tym samym doboru pompy itd. Przed rozpoczęciem wykonywania ogrzewania podłogowego warto zlecić opracowanie dokumentacji DOBREMU projektantowi. Rzemieślnicy deklarujący się jako fachowcy często potrafią podłogówkę spieprzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 ludzie traktujcie ogrzewanie podłogowe jako dodatek.Już to tłumaczyłem na forum.a tym dzieleniem to prawda ,chodzi o ciśnienie jak również ilość przenoszonego ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 Wielka bzdura.Jak nie masz pojęcia o co chodzi to nie zajmuj głosu Anonimie "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts