ADAM1277 10.05.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 (edytowane) Witam,proponuje swoje usługi w zakresie prac glazurniczych (gres,terakota,glazura). Prace wykonuje w nowych budynkach jak i również remonty starych łazienek.Proponuje wysoka jakość w rozsądnej cenie. Pracuje na najwyższej jakości sprzęcie, miedzy innymi maszynka do ciecia płytek Kaufmann TopLine 630.Moja praca jest moja pasja. Edytowane 10 Maja 2014 przez ADAM1277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajgon10 28.02.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 witam zajmuje sie glazurnictwem od kilku lat posiadam profesjonalny srzet do układania płytek zapraszam na swoja strone gdzie mozna ogladać moje prace http://WWW.RAF-BUD.JIMDO.COM. KONTAKT; 512204633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts