przemek9242 10.05.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Witam potrzebuję informacji na temat ścianki działowej . Na załączonym zdjęciu http://www46.zippyshare.com/v/99506999/file.html czerwoną linią zaznaczyłem przebieg ścianki którą planuję wybudować . Potrzebuję informacji czy ściankę mogę postawić już teraz czy dopiero po wylewkach ??? Dowiedziałem się ostatnio że nie powinno się budować ścianek na wylewce pod którą jest styropian . Jeszcze chciałbym się dowiedzieć jaki materiał na ściankę będzie najodpowiedniejszy czy dobry będzie beton komórkowy albo ytong ? . Co byście w tej sytuacji proponowali ? Może macie jakieś swoje sprawdzone dobre sposoby Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ytong to beton komórkowy - tylko droższy. Ściankę muruj teraz , nie na styro, dobrze sie dowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts