Sawczuk 11.05.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam Nazywam się Mateusz mam 20 lat ( w listopadzie) skończyłem technikum budowlane, od dwóch lat pracuje jak pomagier hydraulika i hydraulik w zależności co jest do roboty Wiele potrafie i jeszcze więcej chcę się nauczyć ,Interesuje się instalacjami hydraulicznymi i elektrycznym , dodatkowo mam bzika na temat ogniw fotowoltaiczny i wiatraków , mam już małą instalacje u siebie 6*45w . Jako że zaczynam własne życie w pełni oparte na swoich umiejętnościach , mój cel to budowa domu do 25 roku życia , oczywiście wszystko robione własnymi ręcoma no może prócz dachu docelowo chciał bym zbudować dom w stylu takim o : a projekt jak na razie który znalazłem to o taki przypomina dom lucy z rancza i o to chodzi No i witam was drodzy forumowiczowie a no i pochodzę z Gdańska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts