jandy 25.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Widzialem kiedys u znajomego murowany grill ogrodowy, w ktorym byla komora do pieczenia chleba. Gosc byl bardzo z niego zadowolony i czesto go uzywal. Szukam jakichkolwiek informacji na temat budowy tradycyjnego pieca do pieczenia chleba. Podzielcie sie informacjami na ten temat. Jak cos takiego zrobic ? Moze ktos ma taki piec i uzytkuje go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.05.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Sąsiedzi zrobili normalną płytę z kafli z komorą chlebową.Musisz znaleźć prawdziwego zduna i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekadent 25.05.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 nie mogłem sobie odmówić tytułu, choć przedszkole już od dłuższego czasu mam za sobą czytałem wywiad z kimś znanym (aktorką ale nazwiska nie pomnę), która twierdziła że piecze chleb w piekarniku - podobno kluczem jest odpowiednie zaprogramowanie temperatur i czasów trwania poszczególnych faz wypieku... próbował ktoś z was tego? prawda, czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts