Troj31 11.05.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) Witam Przeglądam to forum już od bardzo dawna lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować gdyż jest jeden temat który nie daje mi spokoju. Jako że w niedalekiej przyszłości planuje montaż sufitu podwieszanego, zacząłem czytać różne instrukcję i oglądać wiele filmów instruktażowych. Jakiś czas temu natknąłem się na jeden z nich który de facto jest jedynie kilku minutowym FILMEM DEMONSTRACYJNYM opublikowanym w serwisie youtube, w opisie którego jest odnośnik do strony internetowej na której można zakupić za kilkadziesiąt złoty cały video-kurs. Chciałbym w ogóle wiedzieć czy mogę opublikować ten kilku minutowy film na forum, czy muszę też wymijająco naprowadzić forumowiczów, by sami sobie znaleźli i wypowiedzieli się na ten temat ?? Natomiast moim zasadniczym pytaniem jest, czy ktoś z was być może kupił ten video-kurs i czy nie został oszukany? Publikujący skrzętnie kasuje posty pod filmem i nie można się dowiedzieć kompletnie nic od ludzi którzy to kupili. Pzdr. Damian Edytowane 11 Maja 2014 przez Troj31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troj31 11.05.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Jako że nie słyszę głosów sprzeciwu wstawiam filmik Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.05.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Jaki duży masz ten sufit do roboty? Nic a nic nie jarzysz w temacie sufitów podwieszanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odi69 12.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) http://www.rigips.pl/406,a,sufit-podwieszany.htm http://www.isover.pl/Szkola-izolacji tu jest trochę o sufitach Edytowane 12 Maja 2014 przez odi69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troj31 13.05.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Montaż nie będzie na dużej powierzchni, jedynie by doświetlić część salonu, obszar nad kabiną prysznicową i lustrem w łazience. Widziałem sporo filmików i wydaje się być to całkiem proste tylko pewnie będzie czasochłonne. Chciałem po prostu kupić ten video-kurs ponieważ film demonstracyjny wygląda bardzo rzeczowo i sensownie na tle tych wszystkich innych które widziałem, a nie chciał czegoś pominąć czy schrzanić przy montażu Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts