Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pokażcie swoje USZAKI :) Fotele uszakowe inspiracje, prezentacje, rady, tkaniny ...

piu

Recommended Posts

Kraciasty fajny :)

Kiedy ja się doczekam swojego?? W poniedziałek tapicer, ale na razie zrobi wypoczynek i pufę.

Black & White

http://www.oooox.com/img/slide_photo_home_5.jpg

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 282
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Raczej rezygnuję, nie chciałabym zagracić, ale wątek i tak się kiedyś mam nadzieję przyda :p, a póki co posłuży wam na forum.

Co do Miltona, nie zdążyłam zrobić testu na plamy kawałku tkaniny, a tapicer mi nie przywiózł resztek. Plama z krwi zeszła mi jednym przetarciem wilgotną ściereczką, a reszta okaże się w praktyce.

Uwaga - Milton się bardzo cieniuje! To może przeszkadzać, zwłaszcza na ciemnym kolorze.

http://www.elmueble.com/medio/2015/07/21/estar_con_techo_de_bovedilla_y_chimenea_439x419.jpg

http://www.elmueble.com/medio/2013/02/04/cabecero_de_espejo_1008x1280.jpg?random=1438003370746

Tomkowa

Tapicer i tylko tapicer, zwłaszcza jeśli masz meble solidne, na drewnie, a nie na płycie wiórowej !! Mnie te moje wyszły za 1/3 ceny :) I jeszcze mi fotel biurowy zrobił gratis (jasna sztuczna skóra nie spodobała mi się od początku, a po 3 latach wyglądała koszmarnie - granatowa od jeansów).\

Jedynie poduchy mi uszył za duże i teraz mam takie flaki, póki nie zrobię puchowych wkładów.

• 2 weeks później...

To może tym razem z cyklu "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie":

Podczas konferencji prasowej Polsatu, zapowiadającej galę bokserską "Polsat Boxing Night", na zaaranżowanej scenie-ringu, po lewej stronie znajdują się dwa całkiem całkiem fotele uszaki, oto link do filmiku:

http://www.ringpolska.pl/tomasz-adamek/41813-polsat-boxing-night-kulisy-konferencji-prasowej

0:04-0:06 - widać jeden z foteli

0:14-0:15 - widać dwa fotele

0:32-0:35 - widać dwa fotele (bardzo dobrze)

1:33-1:36 - widać dwa fotele (bardzo dobrze)

może ktoś z użytkowników forum zna nazwę firmy/modelu tych foteli?

mnie to wygląda na fotel 'george' z bydgoskich mebli; macie podobne wrażenie?

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
I jak tam wasze uszaki? Ktoś przytulił coś nowego ? :)

Jak dobrze, że znalazłam ten wątek :wiggle: Na pewno mi doradzicie :) Waham się między dwoma fotelami i kolorami.

Pierwszy to fotel Julia, wspominany tutaj:

1_max.jpg

Drugi znany ikeowski STRANDMON

strandmon-fotel-szary__0325432_PE517964_S4.JPG

Mam narożnik w tkaninie Jaguar Royal Blue i nie wiem czy lepiej celować w jakiś stonowany kolor fotela (szary), czy szaleć do końca i kupić żółty? :D

Póxniej postaram sie wrzucić jakieś zdjęcie kącika gdzie fotel miałby stać.

935c56709b832c6efad9be6246b95d53.jpg

Może ktoś z Was widział fotel Julia i może coś napisac na jego temat? :)

Niewątpliwie Julia ładniesza, ale jak z ceną? Ten ikeowski ostatnio obsiadywałam i nie ma co narzekać. Natomiast kolor Julii znacznie, znacznie lepszy.

Do tego Royal Blue weź właśnie taki szary jak ma Julia.