piu 11.01.2016 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 pstryknęłam fotki miltona, ale znów wyszły takie byle jakie .. Coś tam jednak chyba widać, że tkanina ma perłowy połysk i się cieniuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 12.01.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Wygodny fotel w domu to konieczne "must have". Ja lubię takie fotele, na których można wygodnie usiąść z książką i kubkiem gorącej herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniak 23.01.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Pikowanie urocze, to fakt tylko narożnik jest taki: [ATTACH=CONFIG]340078[/ATTACH] Mam wątpliwości czy to się zgra ze sobą ostatnio mam tylko mętlik w głowie, jeśli chodzi o dalsze urządzanie Dzięki Pestko za porady Podbijam mój stary post. Znalazłam jeszcze jeden fotel, który może będzie lepiej pasował do narożnika: Nadal obok szarego chodzi mi po głowie żółty Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Żółty +szary = bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.01.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) goniak, ja optuję za szarym fotelem do Twojego chabrowego narożnika Z żółtym będzie interesująco, ale obawiam się, że na dłuższą metę zbyt męcząco i będziesz tęsknić za kolorem, który bardziej uspokoi wzrok Na inspiracji kanapa w bardziej stonowanych niebieskościach, a żółty jest złocisty Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Kolor starego złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2016 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 piękny kolor tego starego złota. I ja w końcu zauszakowałam się- kupiłam uszaka do renowacji, kształt mnie tak zachwycił, że... mam nadzieję, że rozumiecie mnie moje drogie w pełni jeszcze fotel nie dotarła a ja już w amoku szukam tkanin albo jasny krem/ecru/jasny beż np: http://allegro.pl/tkanina-obiciowa-mystic-aqua-clean-i5936130020.html lub hmmmm ten:confused: http://allegro.pl/piekna-tkanina-obiciowa-stylowa-idealna-na-krzesla-i5909376878.html ale ten najchetniej z jakimś koordynatem........ a to mój przyszły fotelik: i jeśli ktoś ma pojęcie - nawet ogólne, ile będę potrzebowała materiału na tego typu fotel... (tył też jest tapicerowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Albo u Tomkowej, albo u Mani1221 Mania wklejała 2 dni temu sciagawke z ksztaltami mebli ile tkaniny na co potrzeba Fotel świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dzięki Pestko, jest u Tomkowej u Mani pewnie też- zresztą razem z instrukcją jak fotel obić (mój będzie u tapicera...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 ave! potwierdzam, że fotel świetny Czy na fotce, którą wkleiłaś, jako tło dla prezentacji fotela służą Twoje wnętrza? Piękne kafle na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 ooo wędrujemy sobie w pobliżu zdjęcie to moja wizualizacja nie miałam lepszego zdjęcia na natychmiast kafle i kominek też mi się podobają - przy nim ma stać uszak - dlatego zostaje klasyka ... raczej. Jeszcze nie wiem, co zrobię z drewnianymi częściami - czy tylko odświeżyć , czy zmieniać kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pytanie o tkaniny mam:http://fargotex.pl/fargotex/glam-velvet/ - czy można ją kupić - jako klient detaliczny (szukałam... na razie nie znalazłam - pamiętam,że Piu gdzies o tym CHYBA wspominała)- czy ktoś ma tę tkaninę na meblu - jak się sprawuje?- czy kto ma tkaninę sun jest na tkaniny net i w polskich sklepach - w polskich jest o połowę tańsza - po parametrach - niby ta samahttps://www.tkaniny.net/64-sun-35_sun-6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.02.2016 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Pytanie o tkaniny mam: http://fargotex.pl/fargotex/glam-velvet/ - czy można ją kupić - jako klient detaliczny (szukałam... na razie nie znalazłam - pamiętam,że Piu gdzies o tym CHYBA wspominała) - czy ktoś ma tę tkaninę na meblu - jak się sprawuje? - czy kto ma tkaninę sun jest na tkaniny net i w polskich sklepach - w polskich jest o połowę tańsza - po parametrach - niby ta sama https://www.tkaniny.net/64-sun-35_sun-6.html Tej pierwszej nie znam, natomiast sun jest bardzo popularna i w salonach meblowych można ją często spotkać - faktycznie do kupienia jest połowę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.02.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Tej pierwszej nie znam, natomiast sun jest bardzo popularna i w salonach meblowych można ją często spotkać - faktycznie do kupienia jest połowę taniej. pierwszą znalazłam w cenie:eek:, druga - faktycznie popularna... W końcu wybrałam także popularną pluszowatą casablancę. Fotel jest u tapicera i "sie robi":stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.04.2016 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pewno się już zrobił ? Proszę się pochwalić http://www.elmueble.com/medio/2016/04/12/dormitorio_con_ropa_de_cama_en_azul_y_maleta_sobre_banqueta_a_pies_de_la_cama_1280x1018.jpg?random=1460469046408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.04.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pewno się już zrobił ? Proszę się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.04.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ave! ślicznie wyszedł Masz jakieś większe fotki? A zbliżenia na tkaninę? Jeżeli tak, to pokaż, proszę, bo jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Urodziwy, ale fotka jak znaczek pocztowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.04.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 oj tam, oj tam, zaraz wielkości znaczka fotel nie jest fotogeniczny:bash:, tkanina wychodzi na zdjęciach na snieżnobiałą - w rzeczywistości - śmietanka, w dotyku miła, pluszowata, kiedyś, wzorem Mani , nabiorę odwagi i sama obłożę prawdziwym pluszem..... ale postaram się zrobić szersze ujęcie, może w świetle dziennym,.... popracuję nad tym, ale na razie zarobiona jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.04.2016 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Pewno się już zrobił ? Proszę się pochwalić [ATTACH=CONFIG]352725[/ATTACH] Wow, jaki elegancki !! Gratuluje , bo jest piękny A mnie znowu kusi uszak, tylko że chciałabym też wstawiać czasem rower treningowy, a jedno i drugie już się nie zmieszczą. Wiem, że rower będzie wyglądał tam fatalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts