martinio 12.05.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Hej Mam na imię Marcin i jestem studentem. Serdecznie witam wszystkich na forum. Ok, kierunkiem moich studiów jest modelowanie 3D. Jestem już w ostatniej fazie czyli na pracy magisterskiej. Postanowiłem sobie wymodelować dom w 3d i wrzucić go na stronę www. Czy ktos byłby zainteresowany chodzeniem po takim domku (wirtualny spacer) i wypełnieniu szybkiej ankiety? Pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2014 przez martinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinio 16.05.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Hej Tutaj marcin...ponownie... Chcialem zapoznac ogladajacych z przykladowa scena: http://goo.gl/KxGfG4 myszka sie rozglada po scenie a klawisze klawiatury: w a d sa kierunkami. powyzsza scena to tylko takie demo. czy ktos bylby zainteresowany takim wirtualnym spacerem? pomysl jest taki: ktos pochodzi sobie po takim wirtualnym domu, a pozniej wypelni krotki kwestionariusz. Nie zbieram danych osobowych, nie spamuje skrzynek pocztowych, nie sprzedaje danych. Mam nadzieje, ze ktos sie skusi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 16.05.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 daj linka, ankietę wypełnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinio 16.05.2014 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Hej Dzieki za odpowiedz. Tak szybko jak tylko bede mial ankiete, to podam linka. Musze jeszcze troche wymodelowac, ale tak szybko jak to zrobie, przygotuje ankiete Jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryzek 17.05.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Witam WszystkichMam na imię Jola i sama nie wiem w co się wplątałam - dom jednorodzinny projekt storczyk B Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinio 19.05.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam Wszystkich Mam na imię Jola i sama nie wiem w co się wplątałam - dom jednorodzinny projekt storczyk B Pozdrawiam wszystkich Hej Czy mam to rozumiec jako aluzje to tego, ze nie podalem wiecej informacji? Jezeli tak, to napisz, ze chcesz wiedziec wiecej, a jezeli nie, to skad ten sarkazm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 19.05.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 he he spokojnie Martinio, Jola jest tu nowa, to Jej pierwszy post. Chciała się przywitać, zamiast założyć nowy wątek, pomyłkowo kliknęła w Twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinio 20.05.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ok. W takim razie totalnie zle to odebralem. zwracam honor i przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinio 24.07.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Hej Udało się ukończyć się środowisko. http://domowe-piwo.com/Srodowisko3D/Srodowisko3D.html Bardzo proszę o pomoc w ewaluacji. Generalnie chodzi o to, aby pochodzić sobie po tym domku a później wypełnić ankietę, która ma 21 pytań. Byłbym wdzięczny, gdyby znalazły się osoby, które by mi pomogły.Niestety, na moim 7 letnim laptopie nie da się tego uruchomić. Dlatego proszę, dajcie kilka minut w razie czego na załadowanie. Bardzo serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts