nikt ważny 14.05.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 da się, wbrew pozorom, da i nie musisz być na budowie. Kolega Test sugeruje co nie co i ochronisz swoją d... nie będąc na budowie tylko odpowiednimi zapisami w umowie czy protokole odbioru lub gwarancji - jeśli jej sam udzielaszWitek, prośba ogromna.Język Polski jest piękny, choć ja go często kaleczęZanim klikniesz "wyślij" przeczytaj jeszcze raz i wstaw tu i ówdzie znaki interpunkcyjne. Czasem nie sposób Ciebie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 da się, wbrew pozorom, da i nie musisz być na budowie. Kolega Test sugeruje co nie co i ochronisz swoją d... nie będąc na budowie tylko odpowiednimi zapisami w umowie czy protokole odbioru lub gwarancji - jeśli jej sam udzielasz Kwestia teorii będzie różnić się z praktyką. Ile razy po montażu jadę na budowę na "odbiór" daję klientowi protokół ,omawiamy wszystko , zaznaczamy, pokazuję A później wychodzi że "no mnie nie było i ...." albo podobne sytuację . Może ja mam tylko takie zboczenie ale nawet jak to nie są moje okna gdy widzę jak ktoś swoim niechlujstwem je niszczy to mi serce pęka:) (znaków interpunkcyjnych cała masa) nauczyłem się mówić w jednym ciągu bo klienci nie mają dziś czasu by usiąść posłuchać , wiec i tak piszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 16.05.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 drutexa to moze jednak nie, sam sobie poszukaj opinii o tej firmie i dojdziesz do tego samego wniosku. Dwa to jak nie zapomnę zrobię zdjęcia z montażu na foliach wykonawcy drutexu. Żal i kompletny brak podstawowej wiedzy nawet z 'ulotki" o takim montażu. Tragedia. No ale w końcu reklama w telewizji jest? jest! to przecież muszą być "najlepsze okna" :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 16.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ciekawe jakie będą bramy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts