Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kompleksowe porównanie okien

Recommended Posts

da się, wbrew pozorom, da i nie musisz być na budowie. Kolega Test sugeruje co nie co i ochronisz swoją d... nie będąc na budowie tylko odpowiednimi zapisami w umowie czy protokole odbioru lub gwarancji - jeśli jej sam udzielasz

Witek, prośba ogromna.

Język Polski jest piękny, choć ja go często kaleczę

Zanim klikniesz "wyślij" przeczytaj jeszcze raz i wstaw tu i ówdzie znaki interpunkcyjne. Czasem nie sposób Ciebie zrozumieć

da się, wbrew pozorom, da i nie musisz być na budowie. Kolega Test sugeruje co nie co i ochronisz swoją d... nie będąc na budowie tylko odpowiednimi zapisami w umowie czy protokole odbioru lub gwarancji - jeśli jej sam udzielasz

Kwestia teorii będzie różnić się z praktyką.

Ile razy po montażu jadę na budowę na "odbiór" daję klientowi protokół ,omawiamy wszystko , zaznaczamy, pokazuję

A później wychodzi że "no mnie nie było i ...." albo podobne sytuację .

Może ja mam tylko takie zboczenie ale nawet jak to nie są moje okna gdy widzę jak ktoś swoim niechlujstwem je niszczy to mi serce pęka:)

(znaków interpunkcyjnych cała masa) nauczyłem się mówić w jednym ciągu bo klienci nie mają dziś czasu by usiąść posłuchać , wiec i tak piszę :)

pozdrawiam

drutexa to moze jednak nie, sam sobie poszukaj opinii o tej firmie i dojdziesz do tego samego wniosku. Dwa to jak nie zapomnę zrobię zdjęcia z montażu na foliach wykonawcy drutexu. Żal i kompletny brak podstawowej wiedzy nawet z 'ulotki" o takim montażu. Tragedia. No ale w końcu reklama w telewizji jest? jest! to przecież muszą być "najlepsze okna" :D:D:D:D:D:D