Deryl 13.05.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam.W garażu będą stały 2 dość ciężkie samochody( 2,5t każdy). Pod wylewkę, w miejscu postoju chcę dać styropian "Parking". Garaż jest jednak o ok 2 m głębszy, niż stanowiska parkingowe. Czy poza stanowiskami mogę dać styropian typu"podłoga"??? To końcówka budowy, więc oszczędności szukam wszędzie. Z drugiej strony zaoszczędzę na kilku metrach. Gdyby nie miało to wpływu, to nie ma sensu wydawać dodatkowych pieniędzy na 2-3 krotnie droższy styropian. Z drugiej strony - gdyby mogło mieć wpływ, to szkoda przez drobną oszczędność "schrzanić" na końcówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 13.05.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A może gruzu dać bo ja w styro pod autka circa 2,5 t (jak sądzę po wadze - dostawcze, lub takie o DMC do 4,5 t) nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deryl 13.05.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 terenowe. Gruz jest pomyslem, ale wtedy zegnaj izolacjo cieplna od podloza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts