slav20 13.05.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 WitamPrzymierzam się do kupna drzwi wejściowych firmy Stolpaw. Chodzi mi o serię Premio – jako że cena wydaje się być ok. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć informacji na temat współczynnika przenikalności cieplnej drzwi k. Przy innych seriach informacja ta jest podawana a przy tej nie. Co ciekawe mają nietypowa grubość 72mm więc nie ma jak tego porównać do pozostałych serii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 20.05.2014 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ponawiam pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.05.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Premio?Stolpaw ma serie: Optimum+, Novum+, Favorit, Stolterm, Aluwood. To są ich katalogowe serie. Coś co produkują tylko dla jakiegoś punktu nie będzie w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 04.06.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 W katalogu ich nie ma - to racja. Natomiast mnie interesuje jaką mają izolację termiczną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 04.06.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Skoro nie ma ich w katalogu to najlepiej zadzwonić do przedstawiciela lub producenta. Tak jak pisałem - może to być jakiś model produkowany tylko dla jakiejś wybranej hurtowni/dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
painless 04.07.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam,seria Premio to była/jest (?) oferta specjalna dostępna na przełomie 2013/2014 roku.Ja takie drzwi kupiłem w styczniu br (ja mam z doświetlem górnym). Cena wydawała się konkurencyjna jak na drzwi drewniane (ok. 3 tys. zł). Nie mam jeszcze wyrobionego zdana na ich temat, bo nie mieszkam jeszcze w budynku. Ale wizualnie prezentują się znakomicie. Nie znam też współczynnika przenikalności cieplnej. W tym względzie zaufałem firmie, która te drzwi sprzedała i montowała.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 09.07.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Oglądałem te drzwi na żywo. Robią bardzo dobre wrażenie, jedyne czego mi brakowało to zamek listwowy, którego nie można domówić. Poza tym są ciekawą propozycją. Zdecydowałem się jednak na serie Favorit. Zobaczymy jak się będą sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts