Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

yemio?kowa betoniarka

Recommended Posts

Yemiołka , już gdzies na forum Ciebie wychwalali ale nie mogę wytrzymać i muszę zrobic to jeszcze raz. Ty Kobieto masz po prostu TALENT ! Czytam twoje teksty z prawdziwa przyjemnością tylko dlaczego tak mało ? Sugeruję po małych poprawkach wydanie Twojego dziennika w formie książkowej - sukces gwarantowany.

Wiem że powyższy tekst ocieka wazeliną ale jest szczery

życzę powodzenia i mniejszych problemów z pieniążkami

krzysiek

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Też z tgb czytamy pilnie i z wielką przyjemnością i dołączamy się do pochwał. Książce, o ile zostanie wydana, obiecuję robić szeptaną reklamę, że warto.

Kawałek o przeżyciu po konfrontacji z teściami zamierzałam wydrukować (może naruszę prawa autorskie?), oprawić w ramki i czytać ku pokrzepieniu po każdorazowej dyskusji o budowie z wszystkowiedzącymi rodzicielami...

Kasia

Sorry Dziuba , sorry Majka dopiero dzisiaj potknąłem się o opalowo - betoniarkowy komentarz (gdzie on się uchował ?), z którego wynika że zapodane przeze mnie pomysły już były (a już myslałem że jestem taki mały geniusz :cry: ).

Plagiat był niezamierzony ...

przeleciałem sobie po twoim dzienniku i rzeczywiście babola ani śladu, powiem więcej, nie mogłem znaleźć żadnej literówki :0

Ja sie jednak nie poddam, zaraz se wszystko wydrukuję i wieczorem sprawdzę szkłam powiększającym :smile:

Co do praw autorskich to nie martw się, na pewno dostaniesz od redakcji jakieś pifko, a moze nawet dwa ? :grin:

Yemiołka, gdybyś wcześniej przyznała się że jesteś wielbicielem filmu budowlano-instruktażowego pt. "Sąsiedzi"...... przecież to zupełnie niedawno leciało w TVP 1, rano zaraz po programie dla dzieci pt. "Jedyneczka". Całkiem sporo odcinków. Niestety jej nie nagrałem. Kiedyś bardzo lubiłem tą bajkę ale jak rozpocząłem budowę, i jak większość rzeczy zaczęła wychodzić mi jak obu przemiłym panom, zupełnie straciłem do niej sympatię. Ba, nawet zacząłem się denerwować że mnie naśladują :grin: A Bob to rzeczywiście jest za mądry i ze zlecanych mu spraw wnioskuję że pracuje w gospodarce komunalnej a nie w budownictwie. Pozdrówka. A pamiętnik luxus.